Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Πήρε τον Καραγκούνη ο Ολυμπιακός


Ο Ολυμπιακός έχει συμφωνήσει να συνεργαστεί με την Ουντινέζε, μια ομάδα που διαθέτει ίσως το καλύτερο τμήμα σκάουτινγκ σε ευρωπαϊκό ...
επίπεδο και στο πλαίσιο αυτής της συμφωνίας ένας νεαρός Ελληνας παίκτης, ο Βασίλης Καραγκούνης, επιστρέφει στη χώρα μας για να φορέσει αυτήν τη φορά τη φανέλα των πρωταθλητών Ελλάδας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, o 18χρονος αμυντικός πήγε σήμερα το πρωί στο Νοσοκομείο «Metropolitan», συνοδευόμενος από τον ατζέντη του Αντώνη Αποστολόπουλο και πέρασε από ιατρικές εξετάσεις. Πάντα με βάση τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, ο νεαρός αμυντικός αποκτήθηκε από τους «ερυθρόλευκους» με τη μορφή δανεισμού από την ιταλική ομάδα για μία σεζόν, χωρίς να γίνει όμως γνωστό αν υπάρχει και οψιόν αγοράς των δικαιωμάτων του νεαρού παίκτη το επόμενο καλοκαίρι.
Οπως και να έχουν, πάντως, τα πράγματα, οι «ερυθρόλευκοι» προσέθεσαν στο ρόστερ τους έναν ακόμα καλό, ταλαντούχο Ελληνα ποδοσφαιριστή, οπως έχουν κάνει και με τους Σιόβα, Μανωλά και Βλαχοδήμο. Ο 18χρονος δεξιός μπακ είχε πάρει μεταγραφή από τον Ατρόμητο στην Ουντινέζε πριν από δύο χρόνια και πιο συγκεκριμένα τον Μάιο του 2010. Οι σκαόυτερ του ιταλικού συλλόγου διέκριναν από πολύ μικρή ηλικία το ταλέντο και τις δυνατότητες του 16χρονου τότε Καραγκούνη και έκαναν επίσημη πρόταση στην ομάδα του Περιστερίου για την απόκτησή του.
Η διοίκηση του Ατρόμητου συμφώνησε για την παραχώρηση του Βασίλη Καραγκούνη κι έτσι ο νεαρός αμυντικός έκανε μεταγραφή στην ομάδα του Ούντινε σε ηλικία μόλις 16 ετών. Αγωνίστηκε στην ομάδα Νέων της Ουντινέζε και μετά τη συμφωνία των «ερυθρόλευκων» με τους Ιταλούς επιστρέφει στη χώρα μας, τουλάχιστον για την επόμενη αγωνιστική σεζόν. Αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι ο αδερφός του νεαρού μπακ, Θανάσης Καραγκούνης, αγωνίζεται στον Ατρόμητο και μάλιστα το όνομά του έχει ακουστεί ως μεταγραφικός στόχος των Πειραιωτών αλλά και άλλων ομάδων.
Ο Βασίλης Καραγκούνης ξεκίνησε την καριέρα του στην ακαδημία ποδοσφαίρου της Λαμίας κι εκεί τον εντόπισε ο Τόλης Αποστόλου, ο οποίος και εισηγήθηκε στη διοίκηση του Ατρόμητου την απόκτηση των δύο αδερφών. Η εισήγησή του έγινε δεκτή και οι ιθύνοντες του Ατρόμητου προχώρησαν στη μεταγραφή και των δύο, με την επιλογή να χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα επιτυχημένη. Ο 18χρονος αμυντικός έχει φορέσει τη φανέλα της εθνικής ομάδας Παίδων αλλά και της εθνικής Νέων, κάνοντας πολύ καλές εμφανίσεις.

sentra.gr


Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου