Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

Σάντος προς Μέρκελ: !! Η απάντηση αποστομωτική


Σάντος προς Μέρκελ: «Κανείς δεν μπορεί να μάς κάνει μαθήματα» (video)

Σάντος προς Μέρκελ: «Κανείς δεν μπορεί να μάς κάνει μαθήματα» (video)
Δεν είναι Έλληνας, αλλά έχει μάτια και βλέπει, αυτιά και ακούει και βέβαια φιλότιμο. Ο Φερνάντο Σάντος φρόντισε να απαντήσει στα ειρωνικά σχόλια της Άνγκελα Μέρκελ...
Βρετανός δημοσιογράφος πήρε το μικρόφωνο κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου του Φερνάντο Σάντος και ξεκίνησε να κάνει ερώτηση που αφορούσε στα υποτιμητικά σχόλια της Ανγκελα Μέρκελ προς τη χώρα μας.
Οι υπεύθυνοι έκαναν κίνηση για να τον σταματήσουν, όμως, ο Σάντος με διαδοχικά νοήματα τούς ζήτησε να αφήσουν τον δημοσιογράφο να ολοκληρώσει. Κι όταν τελείωσε η ερώτηση με το «σάς πεισμώνουν και σάς εμπνέουν τέτοιου είδους σχόλια», ο Πορτογάλος πήρε τον λόγο και έχοντας τυλιγμένο και ένα κασκόλ της Εθνικής γύρω από τον λαιμό, απάντησε:
«Στην Ελλάδα ξεκίνησαν όλα και άπαντες οφείλουν να τη σέβονται. Η Δημοκρατία ήρθε από εκεί και τόσες άλλες αρχές διδάχθηκαν από τους Ελληνες που έχουν τεράστια υπερηφάνεια και αξίζουν τον σεβασμό όλων. Αυτό που μας εμπνέει δεν είναι τα σχόλια τέτοιου τύπου, αλλά η τεράστια ιστορία της Ελλάδας. Κανείς δεν μπορεί να μάς κάνει μαθήματα!».
Την περίμενε την ερώτηση ο Σάντος και χάρηκε όταν του τέθηκε. Είχε έτοιμη την απάντηση. Ηταν αποστομωτική. Και το σημαντικότερο; Ο Πορτογάλος δεν είπε «κανείς δεν μπορεί να τους κάνει μαθήματα», αλλά «κανείς δεν μπορεί να ΜΑΣ κάνει μαθήματα».
ΠΗΓΗ  24ΩΡΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου