Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

Δυο αυτοκτονίες επιχειρηματιών σε μια βδομάδα στην Κεφαλονιά




 
ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  KEFALONIAPRESS.GR
 
 
 
mov_louloudi_300.jpgΔυστυχώς ο τουρισμός του νησιού μας σημαδεύτηκε εφέτος με δυο αυτοκτονίες, σημάδια για την κρίση που έχει ήδη παραλύσει την κίνηση  στον τουρισμό σε όλη την Ελλάδα.
 Στην αρχή της βδομάδας 60χρονος από τουριστική περιοχή της Βόρειας Κεφαλονιάς έβαλε τέρμα στη ζωή του με φυτοφάρμακο. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών το μοιραίο ήταν αναπόφευκτο.
 Χθες, Κυριακή, ένας άλλος επιχειρηματίας του τουρισμού, από το πιο τουριστικό σημείο της Νότιας Κεφαλονιάς, απαγχονίστηκε μην αντέχοντας την πίεση και το άγχος των τραπεζών.
 Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή πρέπει να στηρίξει ο ένας τον άλλον..  Όλος ο κόσμος χρωστάει. Δεν είναι ντροπή να το λέμε. Δεν είναι ντροπή να το μοιραζόμαστε με την οικογένειά μας. Ο κοσμάκης, ο επιχειρηματίας που πήρε δάνειο για να μεγαλώσει την επιχείρηση του δεν είναι απατεώνας, δεν είναι καταχραστής . Είναι το θύμα μιας πλαστής οικονομικής ευημερίας που μας πλασάρανε.
 Τα λεφτά πότε αυγατίζουν και πότε χάνονται. Η ανθρώπινη ζωή είναι όμως  πολύ πάνω από τα λεφτά, τα ξενοδοχεία, τις βίλες και τα κότερα.
 Ας στηρίζουμε ο ένας τον άλλον και μέσα στις οικογένειες και μέσα στην κοινωνία, στα δύσκολα που έρχονται. Ας στηρίξουμε τη Ζωή, τον Αγώνα, την Προσπάθεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου