Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Διεθνές Φεστιβάλ: «Γυμναστική για όλους» στην Κεφαλονιά



24ο Διεθνές Φεστιβάλ: «Γυμναστική για όλους» στην Κεφαλονιά
Το 24ο Διεθνές Φεστιβάλ με τίτλο: «Γυμναστική για όλους» θα πραγματοποιηθεί από τις 28 Ιουνίου έως 1η Ιουλίου σε Αργοστόλι, Ληξούρι και Κουρκουμελάτα.
Πρόκειται για ένα Φεστιβάλ πασίγνωστο στο εξωτερικό, που συμπεριλαμβάνεται στο Καλεντάρι της Διεθνούς Ομοσπονδίας Γυμναστικής.
Περίπου 1500 αθλούμενοι από Ιταλία, Πολωνία, Βουλγαρία, Πορτογαλία και φυσικά τη χώρα μας θα παρουσιάσουν θεαματικά προγράμματα με τη συνοδεία μουσικής.


Διοργανωτές

Διοργανωτές είναι: Ο Αθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος Επτανήσων «Κεφαλονιά», με την πολύτιμη συνδρομή του Δήμου Κεφαλονιάς και της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων.
Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας (Ε.Γ.Ο).

Πλήθος ιδιωτών και άλλων φορέων στηρίζουν το Φεστιβάλ. Επικεφαλής της Οργανωτικής Επιτροπής είναι ο Πρόεδρος του Αθλητικού Γυμναστικού Συλλόγου Επτανήσων «Κεφαλονιά», Σταύρος Μπασιαρδής, ο οποίος επί σειρά ετών διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας.
Την τεχνική επιμέλεια του Φεστιβάλ έχει η καταξιωμένη προπονήτρια, Μποζένα Μπαρτκόβσκα – Μπασιαρδή και μαζί της, όπως πάντα, η πρωταθλήτρια, Ελένη Δαρδαμάνη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου