Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

ΤΕΛΙΚΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ??

Ποιος κατέστρεψε την Ελλάδα;Πάει πουθενά το μυαλό σας;





Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει άρθρο των «Financial Times Deutschland»της Γερμανίας, που καλεί τους Έλληνες ψηφοφόρους να μην ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ και Αλέξη Τσίπρα αλλά ΝΔ και Αντώνη Σαμαρά.
Με μια σκληρή δήλωση, ο εκπρόσωπος της ΝΔ σχολίασε το δημοσίευμα των γερμανικών Financial Times: «Οι Έλληνες είμαστε περήφανος λαός. Ξέρουμε τί ψηφίζουμε. Υποδείξεις αλλού! Η ΝΔ είναι μια μεγάλη παράταξη. Αντλεί τη δύναμή της από τον λαό. Στημένες προκλήσεις, λίγο πριν τις εκλογές, αλλού.» ήταν το σχόλιο του Γιάννη Μιχελάκη.

Χωρίς προηγούμενο ωμή παρέμβαση, που αποτελεί πράξη προσβολής της εθνικής αξιοπρέπειας, και υπονόμευσης της δημοκρατίας στη χώρα μας, χαρακτηρίζει το δημοσίευμα ο ΣΥΡΙΖΑ. Σε ανακοίνωση του γραφείου τύπου επισημαίνεται, ότι «αν νομίζει το γερμανικό κατεστημένο και οι εγχώριοι σύμμαχοί του, ότι θα κάμψουν το φρόνημα του ελληνικού λαού, είναι γελασμένοι».
Το ΠΑΣΟΚ χαρακτηρίζει προσβλητικό για τον ελληνικό λαό, το δημοσίευμα. Σε σχόλιο του γραφείου τυπου επισημαίνεται, οτι "προσφέρει αρνητική υπηρεσία στην Ελλάδα, στη Γερμανία και την προοπτική της ευρωζώνης".
Απαράδεκτο χαρακτήρισε το άρθρο και το ΚΚΕ τονίζοντας ότι έχει στόχο να ενισχύσει τα ψεύτικα διλήμματα που παγιδεύουν το λαό και να διαμορφώσει το νέο διπολισμό.
Από το Βερολίνο, ο εκπρόσωπος της γερμανικής κυβέρνησης τόνισε ότι η καγκελάριος της χώρας δεν κάνει συστάσεις ψήφου για τις εκλογές στην Ελλάδα. Η γερμανική κυβέρνηση, πρόσθεσε, είναι έτοιμη να συνεργαστεί με όποια κυβέρνηση και αν εκλεγεί.
Δεν πρόκειται για ποδοσφαιρικό αγώνα αλλά για ευρωπαϊκή διαδικασία, δήλωσε και ο εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών, ερωτηθείς αν υπάρχει κάποιος ανταγωνισμός με την Ελλάδα και σημείωσε ότι μετά τις εκλογές, η ελληνική κυβέρνηση θα έχει συνομιλίες με την ΕΕ και την τρόικα για την καταβολή της επόμενης δόσης του δανείου και όχι με τη γερμανική κυβέρνηση.

Σχετικές ειδήσεις:

Πρωτοσέλιδο των FT Deutschland για τις εκλογές και τον Α. Τσίπρα
ΠΗΓΗ  http://www.ert.gr

2 σχόλια:

  1. Πετυχημένη η λεζάντα σχετικά με την εικόνα! Χα χα χα χα.
    Μόνο που είναι για το χαβαλέ μας.
    Μια οικονομία για να καταρρεύσει χρειάζεται πολύ χρόνο και να δουλέψει ολόκληρο σύστημα για αυτό το σκοπό.
    Μια σπουδαία μάχη μπορεί να χαθεί από λάθη του αρχιστράτηγου γιατί διαρκεί 2ή 3 ή 10 μέρες
    Μια οικονομία κράτους ποτέ δεν κατέρρευσε από ένα υπουργό ή ένα πρωθυπουργό, εάν αυτό πιστεύουμε πρέπει να δεθούμε με ένα σχοινί και να πάμε για πνίξιμο.
    Παραμονές εκλογών ας βάλουμε το μυαλό μας να σκεφτεί πιο σοβαρά πράγματα, ώστε να μη κάμουμε
    επιλογές που μετά μετανιώσουμε.
    Με απλά μαθηματικά είναι γνωστό στους πάντες ότι μια «μνημονιακή» κυβέρνηση δεν μπορεί να κυβερνήσει πλέον σε αυτό το μπάχαλο που έχει προκύψει, γιατί απλά σε κάθε πρόβλημα θα υπάρχει η ελπίδα της «απέναντι» όχθης, πράγμα τελείως καταστρεπτικό.
    Και ο χρόνος είναι όχι μόνο χρήμα, αλλά και φοβερός εχθρός μας.
    Ο Έλληνας πρέπει να αποφασίσει με ψυχρές λογικές.
    Μπορεί?
    Ιδού το πρόβλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΙΔΙΚΟΣ., ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΨΩ ΤΗΝ
    ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ !! ΒΛΕΠΩ ΕΝΑ ΑΔΙΕΞΟΔΟ.
    ΜΕ ΕΚΝΕΥΡΙΖΕΙ ΟΜΩΣ Η ΜΑΝΙΑ ΟΛΩΝ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ
    ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑΜΕ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ
    ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ,, ΕΩΣ ΚΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ
    ΑΥΤΟ ΤΟΝΙΣΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΟΜΙΛΙΑ,, ΟΤΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ !!, ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΝ ΕΥΘΗΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή