Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ ΣΤΟ ΝΗΣΙ

ΦΩΤΟ  ΑΡΧΕΙΟΥ,,




ΤΟ  ΠΡΩΤΟ  ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ ΣΤΟ ΝΗΣΙ
ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ  ΣΤΟ ΒΑΛΕΡΙΑΝΟ,, ΜΕ  ΤΙΜΗ  ΣΤΟ ΛΙΤΡΟ  95,5 €,,






 την τιμή της αμόλυβδης βενζίνης να έχει σκαρφαλώσει σε απαγορευτικά για την τσέπη του οδηγού επίπεδα, η υγραεριοκίνηση συνιστά μια περισσότερο προσιτή λύση για τους ιδιοκτήτες Ι.Χ. αυτοκινήτων.


Τα οφέλη πολλά και κυρίως δελεαστικά για τους οδηγούς που θα επιλέξουν ως εναλλακτικό καύσιμο- και παράλληλα με τη βενζίνητο, το υγραέριο.

Το υγραέριο είναι πολύ πιο...

φθηνό στην τιμή και πιο οικολογικό. Υπολογίζεται ότι ένας οδηγός που διανύει ετησίως 10-12 χιλιάδες χιλιόμετρα έχει κέρδος αρκετές εκατοντάδες ευρώ.

Οι εκπομπές ρύπων είναι μειωμένες από 10% έως 50% σε σχέση με ένα αυτοκίνητο που καίει βενζίνη ενώ η συχνή χρήση υγραερίου εξασφαλίζει μειωμένη φθορά του κινητήρα. Επίσης, αυξάνεται σημαντικά η αυτονομία του αυτοκινήτου λόγω της δυνατότητας επιλογής καυσίμου ,εναλλαγή χρήσης βενζίνης- υγραερίου. Στα θετικά σημειώστε και το προσιτό κόστος μετατροπής (από 900 έως1.900 ευρώ) ανάλογα με τον κυβισμό του αυτοκινήτου.
Δεν είναι και λίγοι αυτοί που αναρωτιούνται αν υπάρχουν και πού είναι τα πρατήρια που διαθέτουν υγραέριο στην χώρα μας. Δείτε, λοιπόν την σχετική λίστα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου