Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Ακυρώνουν τις προεκλογικές συγκεντρώσεις οι Ανεξάρτητοι Ελληνες Κεφαλονιάς



 
ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ  ΑΠΟ  KEFALONIAPRESS
 
 
anexartitoi_kefalonias.pngΜετά από συζήτηση με τους επαγγελματίες και καταστηματάρχες   της κεντρικής πλατείας, Αργοστολίου και Ληξουρίου, και λαμβάνοντας υπόψη ότι βρισκόμαστε στη μέση της τουριστικής περιόδου, αποφασίσαμε να κάνουμε δεκτό το αίτημα τους και να ακυρώσουμε τις προγραμματισμένες μας ομιλίες στη Σάμη ημέρα Τετάρτη, 13 Ιουνίου 2012, στο Αργοστόλι ημέρα Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012, και Ληξούρι ημέρα Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012.
Σεβόμαστε το μόχθο των συμπολιτών μας και τις οικονομικά δύσκολες εποχές που διανύουμε.
Δεν θέλουμε πιθανώς να τους δημιουργήσουμε, ίσως κάποιο πρόβλημα παραπάνω. Συνεχίζουμε να αναλύουμε το πρόγραμμα και τις θέσεις μας  Πόρτα-Πόρτα, με προσωπικές επαφές και με ανακοινώσεις μας μέσω διαδικτύου και λοιπών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.
Ευχόμαστε σε όλους τους επαγγελματίες καλές δουλειές και καλή τουριστική σαιζόν. Ένα να γνωρίζετε ότι ο Πάνος Καμμένος, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και οι υποψήφιοι,   ΤΖΩΡΤΖΑΤΟΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ- ΛΥΚΟΥΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ - ΓΙΩΤΑ ΤΡΑΥΛΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΑΤΟΥ, είναι μαζί σας, στο πλευρό σας.
Όλοι οι Έλληνες μια γροθιά. Να διεκδικήσουμε αυτό που αξίζουμε για τον τόπο μας, σαν Περήφανοι  Έλληνες, σαν Περήφανος Λαός.            
Είμαστε Πολλοί
Είμαστε Μαζί,
Είμαστε Ανεξάρτητοι,
 Είμαστε Περήφανοι Ανεξάρτητοι Έλληνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου