Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

O ΣΥΡΙΖΑ θα ξανακερδίσει την έδρα στην Κεφαλονιά για τρεις λόγους.


 Του Στέλιου  Ματαράγκα



Η  μεγάλη ανατροπή και το κέρδισμα της έδρας στην Κεφαλονιά –Ιθάκη  από την Αφροδίτη Θεοπεφτάτου , μπορεί να ξάφνιασε αλλά δεν ήταν καθόλου ένα τυχαίο γεγονός.
΄Ηταν φυσικό επακόλουθο της γενικότερης πολιτικής και οικονομικής καταστροφής που επέρχεται στην χώρα με την εφαρμογή του καταστροφικού μνημονίου.

Στις πλέον κρίσιμες εκλογές που έρχονται ο ΣΥΡΙΖΑ έχει τρεις δυνατούς λόγους που θα του εξασφαλίσουν και πάλι την έδρα.
Πρώτο , διαθέτει το ψηφοδέλτιο με την καλύτερη συνοχή , ομόνοια  και κοινωνική καταξίωση από όλα τα άλλα που παρουσιάστηκαν.
Στην κατάσταση που βρίσκονται τα υπόλοιπα κόμματα πλέον , με τα προβλήματα που αποκαλύφτηκαν , δεν είναι δυνατόν να παρουσιάσουν τίποτε αξιόλογο.
Δεύτερο, το κοινωνικό ρεύμα που φούσκωσε τα πανιά των άλλων αντι-μνημονιακών  κομμάτων  ,εντός και εκτός κοινοβουλίου, θα στραφεί τώρα στο κύριο αντι-μνημονιακό κόμμα που είναι ο ΣΥΡΙΖΑ για να υλοποιήσει τις προσδοκίες του.
Τρίτο, η υπεύθυνη στάση του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ , Αλέξη Τσίπρα, η αποφυγή της παγίδας που του είχαν στήσει τα κόμματα της τρόϊκας και του μνημονίου και η σταθερή του του θέση να τιμήσει τις ελπίδες και τις προσδοκίες αυτών που τον εμπιστεύτηκαν, θα συσπειρώσει πανελλαδικά και στα νησιά μας ,το ανίκητο λαϊκό ρεύμα προς τον ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου