Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

NEA THΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ


Συνέντευξη Χάρη Καστανίδη στη ΝΕΤ 02/05/2012
00:15:01
Προστέθηκε στις 2/5/2012
114 προβολές
Για δείτε πόσο ξέρουν τι σημαίνει μνημόνιο οι κ.κ. της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ!!!
Είναι σχεδόν βέβαιο πως η πλειοψηφία όσων πολιτεύονται με ΠΑΣΟΚ - ΝΔ σε αυτές τις εκλογές δεν έχει διαβάσει ακόμη το ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΙΙ - ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ ΑΠΟΡΙΑΣ & ΑΓΝΟΙΑΣ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ & ΕΠΕΙΤΑ ΤΟΥ ΧΥΤΗΡΗ!!! ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ A MUST SEE VIDEO!!!!

02/05/2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ  ΛΟΥΚΑΣ Τ. ΚΑΤΣΕΛΗ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΣΠΟΡΤΙΓΚ
Η Πρόεδρος της «Κοινωνικής Συμφωνίας» Λούκα Τ. Κατσέλη μίλησε το απόγευμα στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γήπεδο του Σπόρτιγκ.
Η κα. Κατσέλη κάλεσε τους πολίτες «να δώσουν με τη δύναμη της ψήφου τους ισχυρή φωνή στην ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ» ώστε να είναι παρούσα στην επόμενη Βουλή μπροστά στις«σκληρές μάχες, χωρίς εξαρτήσεις από τα συμφέροντα και τη διαπλοκή».  Η κα. Κατσέλη τόνισε ότι μπορεί να γίνει η μεγάλη ανατροπή και να μπει «ένα ισχυρό ανάχωμα στον κατήφορο του Μνημονίου και της αδιέξοδης λιτότητας» και να προταχθούν εφικτές λύσεις, ώστε «να ξαναχτιστεί η οικονομία, οι νέοι να μείνουν στον τόπο τους και οι πολίτες να αισθάνονται ασφαλείς».
«Η ανεξαρτησία μας από κάθε είδους συμφέροντα είναι αυτό που μας διαφοροποιεί»επεσήμανε η κα Κατσέλη, τονίζοντας ότι «η μάχη που δίνουμε είναι ενάντια στα εξωθεσμικά κέντρα εξουσίας» και γι’ αυτό «η μάχη είναι πολιτική»«Μας φοβούνται γιατί είμαστε ανεξάρτητοι, δεν μας κρατάνε πουθενά» τόνισε με έμφαση η κα Κατσέλη λέγοντας ότι στόχος μας είναι «να βγάλουμε τη Δημοκρατία από το απόσπασμα και να υπηρετήσουμε τα συμφέροντα του λαού».
Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ έχει αποδείξει ότι «μπορεί να δίνει μάχες και να τις κερδίζει», είπε η κα Κατσέλη και αναφέρθηκε στη μάχη που έδωσε ως Υπουργός Ανάπτυξης με τις τράπεζες για το νόμο για την προστασία από την υπερχρέωση. «Δεχθήκαμε σφοδρό πόλεμο από τις Τράπεζες, αλλά δεν υποχωρήσαμε», τόνισε χαρακτηριστικά.
Επιδίωξη της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ, επεσήμανε η κα. Κατσέλη, είναι «να ανασυγκροτηθεί η μεγάλη προοδευτική παράταξη» και άσκησε δριμεία κριτική στον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ κ. Ε. Βενιζέλο, για τον οποίο ανέφερε ότι προεκλογικά «προσπαθεί να παραπλανήσει τους πολίτες θέτοντας ψευτοδιλήμματα και μοιράζοντας ψεύτικες υποσχέσεις». Τον κατηγόρησε ότι εξασφάλισε τα συμφέροντα των Τραπεζών, χωρίς να εξασφαλίσει ρευστότητα στην αγορά και ότι, ενώ υπόσχεται να μην θιγούν οι χαμηλόμισθοι, ο ίδιος έχει υπογράψει νέες μειώσεις μισθών και συντάξεων από τον Ιούνιο. «Άλλος ήταν ο κ. Βενιζέλος που υπέγραψε το δεύτερο Μνημόνιο, και άλλος είναι αυτός που τώρα μοιράζει υποσχέσεις;» αναρωτήθηκε η κα Κατσέλη και ανέφερε ότι όσο κι αν προσπαθούν οι κκ Βενιζέλος και Σαμαράς, παραμένουν δέσμιοι της υπογραφής τους που καταδικάζει τους πολίτες σε κοινωνική εξαθλίωση και αδιέξοδο».
Η κα Κατσέλη είπε ότι «το δεύτερο Μνημόνιο θα πέσει έξω στους στόχους του» και προέταξε ένα πραγματικό - και όχι ψευδεπίγραφο όπως ο κ. Βενιζέλος όψιμα θυμήθηκε - «Εθνικό Σχέδιο Ανασυγκρότησης για έξοδο από την κρίση», το οποίο κατανέμει δίκαια τα φορολογικά βάρη, στηρίζει την αγοραστική δύναμη νοικοκυριών και επιχειρήσεων  με προτάσεις, όπως το κούρεμα δανείων, προτάσσει τη δημιουργία πυλώνα δημοσίου συμφέροντος στο τραπεζικό σύστημα, επαναφέρει τις συλλογικές διαπραγματεύσεις στα εργασιακά, εγγυάται ένα ελάχιστο εισόδημα αντί της φτώχειας, και αξιοποιεί τον δημόσιο πλούτο αντί του ξεπουλήματος.
Τέλος, η κα Κατσέλη επεσήμανε ότι «η θεωρία της χαμένης ψήφου είναι ένα παραπλανητικό τέχνασμα του καταρρέοντος πολιτικού συστήματος», τονίζοντας ότι «χαμένη είναι η ψήφος της αποχής, χαμένη είναι η ψήφος της συνήθειας, επικίνδυνη είναι η ψήφος της οργής και του θυμού». Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ, είπε η κα Κατσέλη, μπορεί να γίνει ο «καταλύτης ανασυγκρότησης της προοδευτικής παράταξης που είναι έτοιμη να κυβερνήσει χωρίς φοβικά σύνδρομα και εκβιαστικά διλήμματα» και εξέφρασε την πεποίθηση ότι «η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ θα είναι παρούσα στην επόμενη Βουλή με ισχυρή φωνή».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου