Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Ελλάδα - Αρμενία στο MEGA


Πρόβα τζενεράλε απόψε για την Εθνική ενόψει της πρεμιέρας του Euro στις 8 Ιουνίου κόντρα με την διοργανώτρια Πολωνία. Τον σημαντικό αγώνα της Εθνικής με την Αρμενία θα μεταδώσει ζωντανά το MEGA στις 21:30, σε περιγραφή του Γιώργου Θαναηλάκη και σχόλιο του Γιάννη Θειακού.
Στον προηγούμενο αγώνα της Εθνικής, το Σάββατο, εναντίον της Σλοβενίας εξαιρετικό ήταν το γκολ του Τοροσίδη, ο οποίος δεν θα αγωνιστεί καθώς βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας. Από τον αγώνα θα λείπει και ο Νίνης, λόγω κάποιων ενοχλήσεων στην πλάτη.
Την ικανοποίησή του δήλωσε ο τεχνικός της Εθνικής ομάδας Φερνάντο Σάντος, για την πορεία της προετοιμασίας, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Τετάρτη. "Από το τελευταίο φιλικό υπήρξαν βελτιώσεις αλλά περιμένω περισσότερες στο επόμενο. Τώρα που θα γυρίσουμε στην Αθήνα, οι παίκτες θα έχουν δύο μέρες για να απελευθερωθούν λίγο, να γεμίσουν τις μπαταρίες τους και να φύγουμε για την Πολωνία, όπου θα δουλέψουμε και τις στημένες φάσεις. Ταυτόχρονα θα προσπαθήσουμε να προετοιμάσουμε τους παίκτες για να είμαστε πιο φρέσκοι. Σε γενικές γραμμές, το πρόσημο είναι θετικό" τόνισε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος τεχνικός.




ΕURO 2012 | ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τα "καυτά" μοντέλα του Euro!

Ουκρανική ιστοσελίδα διεξήγαγε, ενόψει Euro 2012, διαγωνισμό... body painting με συμμετοχή μοντέλων από αρκετές ευρωπαϊκές χώρες. Νικήτρια η Ιταλίδα εκπρόσωπος. Δείτε photos!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου