Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 5 Μαΐου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ για κεντρική ομιλία της Ν.Δ. στην αίθουσα CAPITOL




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Εχθές 4/5, στην κεντρική ομιλία της Ν.Δ. στην αίθουσα CAPITOL, παρευρέθησαν και μίλησαν οι υποψήφιοι με τη Νέα Δημοκρατία για την Κεφαλονιά & την Ιθάκη, κα Γιάννα Κουλουμπή, κος Σπυρίδων Κουνάδης και κος Παύλος Παπαδάτος.
Ο Υποψήφιος Βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία για την Κεφαλονιά & την Ιθάκη κος Παύλος Παπαδάτος, χωρίς γραπτό λόγο, αλλά με μία ομιλία από βάθος ψυχής στην κυριολεξία μάγεψε τους παρευρισκομένους στην κατάμεστη αίθουσα του CAPITOL. Με το τέλος της ομιλίας του, το σύνολο του κόσμου, δεν σταμάτησε να τον επευφημεί και να τον συγχαίρει. Απεδείχθει περίτρανα και αδιαφιλονίκητα, για άλλη μία φορά, ότι είναι ο άνθρωπος και ο πολιτικός, που θα αντιπροσωπεύσει επάξια και αντάξια, με τεκμηριωμένη άποψη και γνώση της κατάστασης που επικρατεί, την Κεφαλονιά και την Ιθάκη από την ερχόμενη Δευτέρα.
Μεταξύ των συγκεντρωθέντων ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης κος Σωτήρης Κουρής, ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς κύριος Αλέξανδρος Παρίσης, οι τέως
Βουλευτές κύριοι Παναγής Γεράκης και Γεράσιμος Μεσσάρης, ο τέως Νομάρχης κος Διονύσης Λευκαδίτης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κεφαλονιάς κος Νικόλαος Ανουσάκης, Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι και Πρόεδροι Τοπικών Κοινοτήτων.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου