Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

ΕΚΛΕΙΣΕ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΑΤΑ!!


Ζητώ συγνώμη στους συμπολίτες μου στον Πόρο, που έκαναν παραγγελία πατάτας χθές και δεν θα μπορέσουν να εξυπηρετηθούν. Όλες οι υπόλοιπες παραγγελίες, για τον Πόρο δηλαδή όσες έγιναν μέχρι τις 2/5 το βράδυ, θα εξυπηρετηθούν κανονικά. Θα ενημερωθούν και θα γίενι συνάντησή μας, στο εστιατόριο "Fotis Family", για να συντονίσουμε και να προγραμματίσουμε την παραλαβή, που θα γίνει από την νταλίκα στο Αργοστόλι, έξω από το γυμναστήριο , στην είσοδο του Αργοστολίου.

ΣΥΓΝΩΜΗ  ΓΙΑ  ΤΟΥΣ  ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ  ΠΟΥ  ΕΔΩΣΑΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΕΙΑ  ΕΩΣ ΧΘΕΣ  ΚΑΙ  ΔΕΝ ΘΑ  ΕΞΗΠΗΡΕΤΗΘΟΥΝ,..!!
θα  ενημερωθείτε  από τον Βασίλη Ανζουλάτο  για  λεπτομέρειες!



  •  λόγω του μεγάλου αριθμού παραγγελιών, συμπληρώθηκαν οι 25 τόννοι νωρίτερα α πό ότι υπολογίζαμε και δεν μπορούμε πλέον να δεχτούμε άλλες παραγγελίες.
  • Θα δοθούν και λίγες πατάτες τις επόμενες ημέρες ως δείγμα της παραγγελίας



    Η εθελοντική ομάδα δράσης Κεφαλονιάς γνωστοποιεί τους συμπολίτες μας ότι από σήμερα Παρασκευή 4-5-12 σταματάμε να δεχόμαστε παραγγελίες για το κίνημα της πατάτας επειδή πιάσαμε τον στόχο των 25 τόνων που είχαμε συμφωνήσει με τον παραγωγό..
    Παρακαλούμε λοιπόν να μην στέλνετε τις αιτήσεις σας στο e-mail που σας δώσαμε ούτε να τηλεφωνείτε στα μέλη μας γιατί οι παραγγελίες πλέον δεν θα γίνονται δεκτές.
    Για όλους εσάς που δεν προλάβατε να παραγγείλετε η το μάθατε κάπως καθυστερημένα θα γίνει νέα ανακοίνωση για την ακριβή ημερομηνία και τόπο παράδοσης της πατάτας σε περίπτωση που υπάρξει αδιάθετο προϊόν.
    Για τους συμπολίτες μας που μπήκαν στην λίστα παραγγελιών θα τους σταλεί sms για ακριβή ημερομηνία-ώρα  και τόπο παράδοσης της πατάτας στο κινητό που μας άφησαν.
    Το κίνημα είχε ευρεία αποδοχή στο νησί μας πάνω από 700 οικογένειες παρήγγειλαν 25 τόνους πατάτας τύπου agria κιτρινόσαρκη από τις καλύτερες ποιότητες  από παραγωγούς της περιοχής Ανω Βροντού Σερρών και συγκεκριμένα από το χωριό Ορεινή Σερρών .
    Τις επόμενες μέρες θα έλθει δείγμα της πατάτας μια μικρή σχετικά ποσότητα να τηγανιστεί μαγειρευτεί για να πειστούν και οι πλέον καχύποπτοι όσον αφορά το επιχείρημά μας.
    Πολύ σύντομά θα δημιουργηθεί και ιστοσελίδα για να μπορείτε να κάνετε κατευθείαν την παραγγελία σας σε ηλεκτρονική φόρμα που θα υπάρχει μέσα σ αυτήν για τα προϊόντα που θα ακολουθήσουν.

    ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΡΑΣΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου