Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Η απόλυτη ξεφτίλα



Κατερίνα Μονογιού ... Το άξιο τέκνο της Μυκόνου που μας προτείνει η ΝΔ! ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ; ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΠΛΑΚΑ ΕΤΣΙ ;


 
Δηλαδή τώρα εγώ περιμένω να έρθει η 6η Μάη,να γίνουν οι εκλογές και να σωθώ από τον ...Τάσο Μητρόπουλο!!Τον αργόσχολο δημόσιο υπάλληλο (αστυνομικός) που τα παίρνει κι από το κράτος κι από τον Ολυμπιακό,που δεν ξέρει να βάλει τρεις λέξεις στη σειρά,αλλά είναι καλός στο να βρίζει τις ... μανάδες των αντιπάλων του καθώς τους προπηλακίζει και τους πετάει...παπούτσια!!!Θα με σώσει όπως έσωσε και την Πόλη του Πειραιά φαντάζομαι,της οποίας υπήρξε αντιδήμαρχος.!!
Αλλά η ΝΔ του Σαμαρά έχει κι άλλες εξαιρετικές επιλογές,όπως η κυρία Κατερίνα Μονογιού,άξιο τέκνο της Μυκόνου,που ξέρει τους πάντες και πάει παντού!!!Μεγαλωμένη μέσα στη...φτώχεια όπως βλέπετε,θα λύσει τα προβλήματα των Κυκλάδων και της χώρας που πεινάει!!!

 

 

 

 

 

 


Για τη Βάνα Μπάρμπα τι να ...δει,συγνώμη, τι να πει κανείς;;Έστειλε κυριολεκτικά και μεταφορικά δεκάδες άντρες στον άλλον κόσμο,πήγε στο ΠΑΣΟΚ,αλλά το λιμάνι της είναι τώρα ο Πρόεδρος Χέρι-Χέρι,και ο ΛΑΟΣ!!Ήρθε η ώρα να σώσει τη χώρα,παίρνοντας την...κατάσταση στα χέρια της,όπως κάνει και στη πιο κάτω φωτογραφία!!!
 
 

Αλλά ας ξαναγυρίσω στον Πρόεδρο Καρατζαφέρη,γιατί φαίνεται ότι του αρέσουν τα κακά παιδιά με ''ακριβά γούστα''!!Με μία υποθεσούλα στην πλάτη για παράνομη κατοχή όπλων και ναρκωτικών,ο γιος της Αλίκης και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ,αφού έκανε ''σκόνη'' όλη την περιουσία της μάνας του,είπε να βάλει χέρι-χέρι και στην τσέπη του Έλληνα φορολογούμενου.Θα παλέψει αν εκλεγεί,για τους νέους με προβλήματα σαν το δικό του.!!Το ότι είναι προβληματικός,μοιάζει να είναι το μοναδικό εφόδιο του,για να μπει στη Βουλή!!!

Η Ντόρα πάλι βλέποντας ότι χάνει το παιχνίδι από τα αποδυτήρια,δυνάμωσε το κέντρο και την επίθεσή της!!!Με Γιώτη Τσαλουχίδη και Ντανιέλ Μπατίστα!!! Αφού δεν απαιτείται να γνωρίζεις γραφή και ανάγνωση για να μπεις στη Βουλή,αρκεί να είσαι καλός στο ''ψηλό''  παιχνίδι και να ''σκοράρεις'' συχνά!!! Και το δίδυμο της Ντόρας είναι καλό σε αυτό το στυλ ''παιχνιδιού''!!!

 
Αυτοί είναι μερικοί από τους νέους πολιτικούς αστέρες,που θα μας σώσουν,μετά τις 6 του Μάη.Κάθε μέρα θα ανανεώνουμε το άρθρο,γιατί ο κατάλογος των γελοίων επιλογών μοιάζει ατέλειωτος σε αυτές τις εκλογές!!!!

 
Α και ξέχασα να απευθύνω το ερώτημα μου προς τους πολιτικούς αρχηγούς,που έκαναν τις επιλογές αυτές: Μας κάνετε πλάκα,έτσι;


http://blackmailmagazine.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου