Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Το Σαββατο κλείνει το συμφωνητικό!



ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ, 1 ΙΟΥΝΊΟΥ 2012

Αύριο η συνάντηση με τον παραγωγό αλευριού


  Καλό μήνα σε όλες και όλους τους συμπολίτες μας στον Πόρο. Αύριο Σάββατο, 2 Ιουνίου όπως ήδη είχαμε ενημερώσει μέλη της «ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ συνεργασίας», θα φύγουν  με το πρώτο πρωινό πλοίο στις 05:45  από τον Πόρο να πάνε στην Ηλεία, να συναντήσουν τον παραγωγό αλευριού από κοντά. Σκοπός της συνάντησης είναι να υπογραφεί το συμφωνητικό των παραγγελιών με τον παραγωγό, οπότε να επικυρωθούν όλες οι νομικές διαδικασίες και να πιστοποιήσουν την άριστη ποιότητα του αλευριού.  Αμέσως μόλις επιστρέψουν από την Ηλεία, θα συναντηθούμε όλα τα μέλη της ομάδας, για να μιλήσουμε και να οργανώσουμε την παραλαβή του προϊόντος και την διανομή του στους συμπολίτες μας, κατοίκους του Πόρου, με τον καλύτερο τρόπο.


 Οι παραγγελίες, συνεχίζονται μεν αλλά επειδή έχει συμπληρωθεί ένας μεγάλος αριθμός παραγγελιών, όσοι επιθυμείτε να παραγγείλετε, σας παρακαλούμε επικοινωνήσετε μαζί μας το συντομότερο, για να μπορέσετε να εξυπηρετηθείτε. Στόχος μας είναι το αλεύρι να είναι στον Πόρο, την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου.

ΤΕΤΆΡΤΗ, 30 ΜΑΪ́ΟΥ 20







ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΡΟΥ Οι παραγγελίες για το αλεύρι ήδη είναι πολλές και συνεχίζουμε να μαζεύουμε και άλλες παραγγελίες. Το Σάββατο,2 Ιουνίου,  ο πρόεδρος και μέλος της ομάδας μας θα πάνε στην Ηλεία, για να συναντήσουν από κοντά τον παραγωγό, του αλευριού, να πιστοποιήσουν την άριστη ποιότητα του προϊόντος και να συντονίσουν μαζί του, όλες τις απαιτούμενες ενέργειες έτσι ώστε το αλεύρι να φθάσει στον Πόρο, μέσα στην πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου. Θα φύγουμε το Σάββατο το πρωί με το πρώτο δρομολόγιο από τον Πόρο και θα επιστρέψουμε την ίδια μέρα, έχοντας πλέον υπογράψει το συμφωνητικό με τον παραγωγό και έχοντας ιδία γνώση και άποψη για την άριστη ποιότητα. 

Όσοι επιθυμείται να παραγγείλετε αλεύρι ενημερώστε μας τηλεφωνικά το συντομότερο,  διότι ήδη οι παραγγελίες είναι πολλές!

porosnews:  θα υπάρχουν 2 ποιότητες μαλακό για αλευρώματα, και σκληρό   για παρασκευή ψωμιού  !
τιμή στο πρώτο  3,10 €  το 5κιλο, και στο χοντρό  3,40  € /5κιλο
πατήστε την εικόνα  αριστερά  να μεταβείτε  στην ιστοσελίδα της ομάδας! ή  στον σύνδεσμο  http://politesporoy.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου