Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 19 Μαΐου 2012

ΝΑΥΆΓΙΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΑΚΥΝΘΟ

Τέσσερις αγνοούμενοι ναυτικοί από ανατροπή πλοίου (upd)

Έχουν διασωθεί έξι άτομα, τα οποία για προληπτικούς λόγους μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Ζακύνθου

Δημήτρης Καραστεφανής, Κώστας Μαλαπέτσας
19/05/2012 | 09:29
Τελευταία Ενημέρωση: 
10:16 19/05/2012

Έρευνες για τον εντοπισμό τεσσάρων ναυτικών διεξάγονται στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Ζακύνθου και Κυλλήνης, καθώς ανετράπη τα ξημερώματα το πλοίο στο οποίο επέβαιναν.

Στο πλοίο, που φόρτωσε ελαιοπυρήνα την Παρασκευή το βράδυ από τη Ζάκυνθο, επέβαιναν άλλα έξι άτομα, τα οποία διασώθηκαν από δυνάμεις του λιμενικού σώματος και μεταφέρθηκαν για προληπτικούς λόγους στο Κέντρο Υγείας Ζακύνθου.

Πρόκειται για το δεύτερο ναυάγιο φορτηγού πλοίου το τελευταίο τρίμηνο κοντά στη Ζάκυνθο, με φορτίο ελαιοπυρήνα, το οποίο μετατοπίζεται εύκολα και είναι ιδιαίτερα δύσκολο να επανέλθει.

Στις έρευνες συμμετέχουν σκάφη του λιμενικού σώματος, παραπλέοντα πλοία, αεροσκάφος της πολεμικής αεροπορίας και ελικόπτερο. 
http://www.skai.gr

Ένα φορτηγό πλοίο με τουρκική σημαία ανετράπη τα ξημερώματα του Σαββάτου στα ανοικτά της Ζακύνθου και συγκεκριμένα στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Ζακύνθου και Κυλλήνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πλοίο είχε πλήρωμα δέκα ναυτικούς, όλοι Τούρκοι, εκ των οποίων οι έξι διασώθηκαν. Μέχρι αυτή την ώρα η τύχη των υπολοίπων τεσσάρων Τούρκων ναυτικών αγνοείται.

Πλήρες φορτίου, το πλοίο είχε αποπλεύσει από τη Ζάκυνθο μεταφέροντας πυρηνόξυλο ελιάς με προορισμό την Τουρκία.

Στην περιοχή του ναυαγίου βρίσκονται σκάφη του λιμενικού, καθώς και ένα ελικόπτερο, που ψάχνουν να εντοπίσουν τους αγνοούμενους ναυτικούς. 
http://www.protothema.gr

Ναυάγιο στα ανοιχτά της Ζακύνθου‎ www.star.gr
και τα 3 νέα άρθρα »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου