Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Π. ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ.
Επειδή έχει δημιουργηθεί μεγάλος θόρυβος σχετικά με το ποιος θα είναι επικεφαλής του ψηφοδελτίου της ΝΔ στην Κεφαλονιά και την Ιθάκη, θα ήθελα να επισημάνω τα ακόλουθα:
Είθισται, σε όλα τα κόμματα, ο υποψήφιος βουλευτής που ήλθε πρώτος σε σταυρούς προτίμησης στην πρώτη εκλογική αναμέτρηση, να είναι και επικεφαλής του ψηφοδελτίου τους στην επαναληπτική εκλογική αναμέτρηση.

Σεβόμενος όμως απόλυτα την δημοκρατική βούληση των κεφαλλονιτών και ιθακήσιων και χωρίς να έχω την παραμικρή διάθεση να «επιβάλω» την υποψηφιότητά μου,  ανέθεσα πριν τρεις ημέρες,   στην εταιρία ερευνών ΜΑRC, να προβεί σε έρευνα στην Κεφαλονιά και στην Ιθάκη, προκειμένου να καταδείξει τις τελευταίες προτιμήσεις των ψηφοφόρων.
Η έρευνα καθώς και τα αποτελέσματα της, θα είναι έτοιμα σήμερα το απόγευμα μετά τις έξι και θα αναρτηθούν στο προσωπικό μου sitewww.papadatospavlos.gr (Αν θέλετε στείλτε μας το email σας να σας την στείλουμε).
Ανεξάρτητα όμως από τα αποτελέσματα της έρευνας, αλλά και την πρόσφατη  βούληση των συμπατριωτών μας, χθες αργά το απόγευμα δήλωσα στην ηγεσία της ΝΔ ότι προσωπικά δεν έχω την παραμικρή αντίρρηση αν θέλει να θέσει ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου της κάποιον άλλο υποψήφιο.
Ειλικρινής
ΚΑΙ  ΑΡΓΟΤΕΡΑ,,  ΚΑΙ ΜΕ  ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ IONIANPRESS

ΝΟΜΙΚΟ-ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΚΟ ΚΩΛΥΜΑ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Π. ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ
Σας παρακαλώ θερμά λάβετε υπόψη σας το γεγονός  ότι δεν θα μπορέσω να αναρτήσω την έρευνα στο site μου για καθαρά νομικούς λόγους. Και συγκεκριμένα. Δεν επιτρέπεται εκ του νόμου να αναρτηθεί μόνο ένα τμήμα της έρευνας, δηλαδή αυτό που αφορά τους υποψηφίους. Είναι υποχρεωτικό εκ του νόμου να παρουσιαστεί ολόκληρη η έρευνα. Υπάρχει όμως ένα μέρος της έρευνας  που για λόγους καθαρά δικής μου δεοντολογίας δεν θέλω να δημοσιευθεί. Αυτό το τμήμα της έρευνας δεν αφορά τους υποψηφίους, αλλά τα κόμματα.
Ειλικρινής

Παύλος Παπαδάτος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου