Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 20:00 ,,ΕΚΤΑΚΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΡΟΝΗΣΟΥ

 Aννά  Πούλου!


καλησπέρα σε όλους-ες!!!θα ήθελα να σας ενημερώσω οτι τα μαθήματα των παιδικών τμημάτων ελληνικού χορού που δίδασκα θα σταματήσουν. Λόγω σύντμίσης των τμημάτων(πρώτου κ δεύτερου)- γεγονός που δεν με έβρισκε σύμφωνη- και κατ'επέκταση μισθολογική περικοπή,δεν έχω πλέον την οικονομική δυνατότητα να έρχομαι κ να τελώ τα μαθήματα. ευχαριστώ πάρα πολύ όσους με στήριξαν ....κυρίως τα παιδιά και τους γονείς!ευχόμαι στα παιδιά να είναι πάντα άξια και να έχουν καλή συνέχεια.!


αυτό ήταν η δημοσίευση πριν λίγες μέρες!!, σήμερα θα γινει μια συνάντηση  από γονείς  για να ενημερωθούν για  το θέμα!!!!
διότι  δεν υπήρξε καμοία  ενημέρωση!

ΩΣ ΑΝΤΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΡΟΝΗΣΟΣ ΚΑΛΕΣΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 14/05/2012 ΚΑΙ ΩΡΑ 20.00 ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ 1) ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΑΣΚΑΛΑ ΤΟΥ ΧΟΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΙΚΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΜΕΤΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ 2) ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΚΟΥΜΠΑΝΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΧΟΡΟ ΚΑΙ ΧΟΡΟΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ 3) ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙ 4) ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΑΣΚΑΛΑ ΤΟΥ ΧΟΡΟΥ ΑΝΝΑ ΠΟΥΛΟΥ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ .
ΥΓ. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΥΛΟΠΟΙΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ.
απαντήση  και 
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΠΡΟΝΗΣΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου