Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

ΟΤΑΝ ΛΕΓΑΜΕ ΟΛΟΙ,,ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΤΙ ΕΝΟΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ!!


Έδιωξαν δημοσιογράφους επειδή δεν σηκώθηκαν όταν μπήκε ο Μιχαλολιάκος

Στη συνέντευξη της Χρυσής Αυγής για το αποτέλεσμα

Έδιωξαν δημοσιογράφους επειδή δεν σηκώθηκαν όταν μπήκε ο Μιχαλολιάκος
Την έξοδο έδειξαν τα μέλη της Χρυσής Αυγής σε δημοσιογράφους που δεν υπάκουσαν στην εντολή «εγέρθητι» κατά την είσοδο του αρχηγού του κόμματος στην αίθουσα ξενοδοχείου του Σταθμού Λαρίσης, δίπλα στα γραφεία της οργάνωσης. Εκεί είχαν καλέσει τους δημοσιογράφους για τις πρώτες δηλώσεις επί του εκλογικού αποτελέσματος.

«Γιατί μας τραβάτε;», αντέδρασαν ξαφνιασμένοι κάποιοι δημοσιογράφοι. «Δεν σηκωθήκατε την ώρα που έμπαινε ο αρχηγός μας», τους απάντησε αυστηρά στέλεχος του κόμματος. «Μα, εμείς είμαστε δημοσιογράφοι, όχι μέλη της Χρυσής Αυγής για να σηκωθούμε», ανταπάντησαν, ζητώντας εξηγήσεις από τον ίδιο τον κ. Ν. Μιχαλολιάκο, που είχε εν τω μεταξύ εισέλθει στην αίθουσα. Αλλά η αντίδρασή του ήταν η ίδια: «Καλά σας λένε», τους είπε, κάνοντας με το χέρι του τη χαρακτηριστική κίνηση, που σημαίνει «περάστε έξω».

Οι δηλώσεις έγιναν, τελικά, μόνον ενώπιον των δημοσιογράφων των ξένων μέσων ενημέρωσης, οι οποίοι τις μετέφεραν κατά την έξοδό τους στους έλληνες συναδέλφους τους, που περίμεναν έξω από το ξενοδοχείο.

Σύμφωνα επίσης με το Bήμα οπαδοί και μέλη της Χρυσής Αυγής είναι συγκεντρωμένοι έξω από τα γραφεία της οργάνωσης και μάλιστα προγραμματίζουν πορεία πανηγυρίζοντας για το εκλογικό αποτέλεσμα. Οι πανηγυρισμοί, συνοδεύονται από πυροβολισμούς με πιστόλια εκτόξευσης φωτοβολίδων και πυροτεχνήματα.

Το σύνθημα «Δεν θα γίνεις Έλληνας ποτέ, Αλβανέ», είναι αυτό που επαναλαμβάνεται συχνότερα, γράφει το σάιτ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου