Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Αποδεκατισμένος στρατός το Πασοκ



Αποδεκατισμένο στρατό θυμίζει η κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ, καθώς από τη λαίλαπα των εκλογών και τη μήνη των ψηφοφόρων γλίτωσαν μόλις 41 βουλευτές από τους 134, με τους οποίους κατέβηκε το κόμμα, με βάση την τελευταία καταγραφή των κοινοβουλευτικών δυνάμεων πριν την 6η Μαΐου.
Στα χαρακώματα της εκλογικής αναμέτρησης, που θύμιζε για το ΠΑΣΟΚ «σφαγή αμάχων», επιβίωσαν, ορισμένοι έμπειροι, κάποιοι ισχυροί κορυφαίοι παράγοντες, λίγοι νέοι και αρκετοί τυχεροί.
Το ΠΑΣΟΚ έβγαλε μόλις δύο βουλευτές επικρατείας τον Πύρρο Δήμα και τη Φώφη Γεννηματά και μόνο σε μία περιφέρεια, τη β’ Αθήνας, ξεπέρασε τον αριθμό ένα, εκλέγοντας τέσσερις.
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος μεταξύ αυτών – στην Α’ Θεσσαλονίκης – και ο Γιώργος Παπανδρέουστην Αχαΐα – δεν χρειαζόταν σταυρό προτίμησης και έτσι στο Καστρί απέφυγαν τυχόν εμφράγματα.
Ανάμεσα στους υπόλοιπους 35, φαίνεται να είναι:
Α’ Αθήνας: Ο Κώστας Σκανδαλίδης.
Β’ Αθήνας: Ο Ανδρέας Λοβέρδος οριστικά και ακολουθούν για τις άλλες τρεις θέσεις ο ΜιχάληςΧρυσοχοίδης, ο Μίμης Ανδρουλάκης, ο Απόστολος Κακλαμάνης, ο Γιάννης Ραγκούσης, ο Πέτρος Ευθυμίου, η Αθηνά Δρέττα, ο Γιώργος Κουτρουμάνης, η Μιλένα Αποστολάκη και ο Δημήτρης Ρέππας.
Στις άλλες 32 περιφέρειεςς, αναφέρει το protothema, που το ΠΑΣΟΚ, εκλέγει από ένα βουλευτήτα πράγματα έχουν οι εξής:
και  αυτό μάλλον γιατί  δεν είχαν διαβάσεί το Μνημόνιο.., όπως λέει και το όνομα του πολύ καλού  .φιλικού πετυχημένου  μπλοκ πολιτικής ενημέρωσης  Και εγώ δεν διάβασα το μνημόνιο
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ  ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ  http://mnhmonio.blogspot.com/2012/05/41.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου