Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Ο Τσίπρας επιμένει σε κυβέρνηση Αριστεράς


ΑΘΗΝΑ 07/05/2012  ωρα 20:25 (και η εντολή επιστράφη στον Πρ.Δημοκρατίας,,ο οποίος   την δίνει στον Σύριζα)

"Ζητήσαμε εντολή για σχηματισμό κυβέρνησης συνεργασίας των δυνάμεων της Αριστεράς. Αυτό που ζητήσαμε το εννοούσαμε και το εννοούμε", τόνισε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Α. Τσίπρας, σε δήλωση του μετά τη συνάντηση του με τον Α. Σαμαρά.

Επισήμανε ότι "οι προγραμματικές θέσεις Σαμαρά βρίσκονται στον αντίποδα του εναλλακτικού σχεδίου της Αριστεράς", καθώς επίσης ότι ο πρόεδρος της ΝΔ έχει υπογράψει το Μνημόνιο.

"Με αυτά τα δεδομένα δεν μπορεί να υπάρχει κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας όπως την ονομάζει ο ίδιος, καθώς τα μέτρα που έχει υπογράψει δεν μπορούν να αποτελούν σωτηρία, αλλά τραγωδία", είπε ο κ. Τσίπρας.

"Δεν θα επαναφέρουμε τώρα από το παράθυρο αυτό που έδιωξε από την πόρτα ο ελληνικό λαός με την ετυμηγορία του", πρόσθεσε.

Και συμπλήρωσε: "Εμείς θα εξαντλήσουμε κάθε πιθανότητα συνεννόησης με τις δυνάμεις της Αριστεράς".

Τέλος, απευθύνθηκε -με σαφή προειδοποίηση, όπως είπε- προς όλους, μέσα και έξω από τη χώρα: "Να σεβαστούν την απόφαση του ελληνικού λαού".

"Να μην διανοηθούν να δημιουργήσουν κλίμα τεχνικών εκβιασμών, το δοκίμασαν προεκλογικά και έπεσε στο κενό. Η πολιτική της λιτότητας απορρίφθηκε από την πλειοψηφία του ελληνικού λαού. Ήρθε η ώρα άμεσα να αποσυρθεί", κατέληξε.
πηγή :  http://www.nooz.gr

Διαβάστε:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου