Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

ΣΤΟΧΟΣ Ο ΠΑΡΙΣΗΣ!



Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΑΜΕΝΟΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΕΙ...

Και τώρα όλοι (πρέπει να) τρέχουν , στην τοπική ΝΔ.. Εκλογές πάλι και το πρόβλημα θα πρέπει να ξεπεραστεί άμεσα. Η ενότητα του κόμματος είναι το ζητούμενο αλλά, που να την.. πρωτο-ψάξουν!
Τελικά η «επαφή» στην οποία αναφερθήκαμε σε προηγούμενη ανάρτησή μας, ανάμεσα στον πρόεδρο της ΝΟΔΕ και τον σύμβουλο του Δημάρχου δεν έγινε ποτέ. Αυτό που έγινε ήταν ένα τηλεφώνημα του ίδιου του Α. Παρίση προς τον Β. Λουκέρη μια μέρα μετά τις εκλογές, στη διάρκεια του οποίου ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς  παραδέχτηκε πως «εκανε λάθος». (Δεν κατάφέραμε να μάθουμε αν το λάθος ήταν που ζήτησε να συγκροτηθεί άλλο ψηφοδέλτιο ή το ότι πούλησε τον Π. Παπαδάτο και «γύρισε» πρς τον ΣΠ. Κουνάδη) . Και η κουβέντα σταμάτησε εκεί.
Και τώρα τι γίνεται; Οι πρώτες μας πληροφορίες λένε πως όλοι οι υποψήφιοι, και των δύο ψηφοδελτίων, «τρέχουν»άλλος περισσότερο και άλλο λιγότερο,  να προλάβουν να κλείσουν.. μια θέση στο νέο ψηφοδέλτιο.

Ο Π. Παπαδάτος από τη μια, θεωρεί πολύ φυσικό να είναι υποψήφιος, αφού, στις πρόσφατες εκλογές ήρθε πρώτος και μάλιστα με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο (Σπ. Κουνάδη).
Την ίδια στιγμή, οι αντίπαλοι του Δημάρχου Παρίση (που είναι πολλοί) ψιθυρίζουν ότι, « τώρα θα πρέπει να λειτουργήσει το πρώτο ψηφοδέλτιο», εκείνο δηλαδή με τον Π. Αλιβιζάτο, την Σ. Λουκέρη και τον Γ. Κουρή, αφού, « το άλλο, κατέβηκε και έχασε»!...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου