Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 13 Μαΐου 2012

ΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ!


Α-Π-Ι-Σ-Τ-Ε-Υ-Τ-Ο φινάλε στην Πρέμιερ Λιγκ! Με δύο γκολ στις καθυστερήσεις η Σίτι στέφθηκε πρωταθλήτρια

Με γκολ του Ντζέκο στο 92 και του Αγκουέρο στο 94 η Μάντσεστερ Σίτι νίκησε 3-2 την ΚΠΡ και κατέκτησε το 3ο πρωτάθλημα στην ιστορία της Η Μάντσεστερ Σίτι αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Αγγλίας έπειτα από ένα συγκλονιστικό φινάλε, καθώς νίκησε 3-2 την ΚΠΡ με τον Ντζέκο να ισοφαρίσει στο 92' και τον Αγκουέρο στο 94' να χαρίζει την νίκη στους "πολίτες" και τον τίτλο.
ΔΕΙΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ  http://shark24.blogspot.com

ΕΙΧΑΜΕ  ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΤΕΛΙΚΟ   ΠΑΟ- ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ,  ΟΠΟΥ  ΚΕΡΔΙΣΑΝ  ΟΙ  ΙΣΠΑΝΟΙ, ΤΟ  ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΣΤΑ PLAY-OFF  ΠΑΟ  ΜΕ ΠΑΟΚ   ,ΣΚΟΡ  2-0  ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟ  ΝΑ ΠΡΟΗΓΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΜΙΝΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕ 8 ΒΑΘΜΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙ 7 ΤΟΥ ΠΑΟΚ  6, ΤΗΣ ΑΕΚ ΚΑΙ 5 ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ.
ΚΑΙ  ΦΥΣΙΚΑ  ΤΟ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΤΣ, ΝΕ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΘΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΘΡΟΝΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ  ΦΕΤΟΣ!! Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΙΣ 21:00  

O ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΒΑΣΣΙΛΙΣΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ 

Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία των ελληνικών πλέι οφ, που το ενδιαφέρον είναι τόσο μεγάλο και ενώ έχουν διεξαχθεί οι τέσσερις από τις έξι αγωνιστικές. Στην πραγματικότητα, το ενδιαφέρον είναι πολύ μεγαλύτερο από εκείνο που υπήρχε πριν αυτά ξεκινήσουν. Ο λόγος είναι ξεκάθαρος. Τη διαφορά για την ώρα την κάνει ο Ατρόμητος…
Σε αυτές τις (αχρείαστες κατά την άποψή μου, αλλά αυτή είναι άλλη κουβέντα) μίνι διοργανώσεις των προηγούμενων χρόνων, η θεωρητικά πιο αδύναμη ομάδα σχεδόν τα… παρατούσε μετά τα πρώτα 1-2 90λεπτα. Αδύναμες όχι απαραίτητα σε αγωνιστικό επίπεδο, αλλά σε δυναμική. Ο Ατρόμητος, λοιπόν, που είναι η ομάδα με τη μικρότερη δυναμική (επιμένω όχι ποιότητα) από τις τέσσερις των πλέι οφ, μέχρι στιγμής έχει «αρπάξει» τρεις βαθμούς από την ΑΕΚ και από δύο από Παναθηναϊκό (εκτός έδρας μάλιστα) και ΠΑΟΚ.
Τι έχει καταφέρει η ομάδα του Περιστερίου; Δύο αγωνιστικές πριν το τέλος του τουρνουά, οι τέσσερις ομάδες να βρίσκονται σε απόσταση τριών βαθμών. Μάλιστα, ο πρώτος Παναθηναϊκός και η τρίτη ΑΕΚ με δύο νίκες (αποκλείεται να τις πετύχουν και οι δύο, γιατί παίζουν και μεταξύ τους) εξασφαλίζουν την πρωτιά και τα προκριματικά του Champions` League. Ο δεύτερος ΠΑΟΚ και ο τέταρτος Ατρόμητος με δύο νίκες (επίσης αποκλείεται να τις πετύχουν και οι δύο, γιατί παίζουν μεταξύ τους) εξασφαλίζουν τουλάχιστον την δεύτερη θέση και το καλό εισιτήριο του Europa League και ελπίζουν για την πρώτη.
Ωραίο μπλέξιμο. Αλλά τουλάχιστον, λόγω της παρουσίας του Ατρομήτου, στην ουσία λόγω της δουλειάς και της φιλοδοξίας του Γιώργου Δώνη που δεν έκανε ό,τι και οι προηγούμενοι προπονητές των «αδύναμων» ομάδων στη θέση του, πήραν νόημα τα πλέι οφ. Προς ικανοποίηση ασφαλώς και του Φερνάντο Σάντος.
Με διεθνείς όχι απλώς σε αγωνιστικό ρυθμό, αλλά και σε αγωνιστική εγρήγορση, με κάποιους να διεκδικούν ακόμη και τώρα μέσα από τα πλέι οφ τη συμμετοχή τους στην αποστολή, η λογική λέει ότι κερδισμένη θα βγει η Εθνική ενόψει του Euro.
Ειδικά αυτό που γίνεται με τους τερματοφύλακες, δεν έχει προηγούμενο. Εκτός από τους Σηφάκη, Χιώτη και Τζόρβα, που είναι στην αναμονή, εκτός και από τους Καρνέζη, Χαλκιά που με τις τελευταίες εμφανίσεις τους δικαιολογημένα έχουν κι εκείνοι το μυαλό τους στην Πολωνία, έχει προστεθεί και ο Κωνσταντόπουλος, για να κάνει ακόμη πιο δύσκολη την επιλογή του Πορτογάλου τεχνικού. Ο «Dimi» είναι σε εξαιρετική κατάσταση και δεν θα αποτελούσε έκπληξη η συμμετοχή του στην αποστολή του Euro.
Μάλιστα, η τελευταία ζαριά για όλους τους υποψήφιους Ελληνες ποδοσφαιριστές, είναι η επόμενη και προτελευταία αγωνιστική των πλέι οφ. Η 25άδα (που στις 29 Μαΐου θα γίνει 23άδα) θα ανακοινωθεί από τον Σάντος την Πέμπτη, 17 του μήνα. Οι αγώνες της παραμονής, λοιπόν, της Τετάρτης (16/5) Ατρόμητος - Παναθηναϊκός και ΑΕΚ - ΠΑΟΚ, για κάποιους ποδοσφαιριστές γίνονται ακόμη πιο σημαντικοί.
Δύο τελευταίες επισημάνσεις.
Πρώτη: Πρόχειρα έρχονται στο μυαλό μου κάποια πέναλτι που… έβγαζαν μάτια και δεν έχουν καταλογιστεί στη διάρκεια των πλέι οφ. Φυτανίδης σε Κουίνσι (Παναθηναϊκός – Ατρόμητος), χέρι του Βύντρα (ΑΕΚ – Παναθηναϊκός), Ιτάνζ σε Κλωναρίδη και Μπουγαΐδης σε Μήτρογλου (Ατρόμητος – ΑΕΚ), Καντέ σε Φωτάκη (Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ). Μπορεί και να ξεχνάω κάποιο. Σε κάθε περίπτωση, όμως, αν το παρατηρήσει κανείς τα λάθη των διαιτητών, που είναι και εξόφθαλμα, αυξάνονται με μαθηματική ακρίβεια. Και υπάρχουν ακόμα τέσσερα πολύ κρίσιμα, πιο κρίσιμα 90λεπτα από τα προηγούμενα…
Δεύτερη: Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έχει να πει τίποτα για το πέναλτι που δεν δόθηκε στον ΠΑΟΚ; Ή μήπως τώρα που ήταν για τον αντίπαλο δεν επηρέασε τον αγώνα; Θα έπρεπε να έχει προστατεύσει τον εαυτό του ο Πορτογάλος


Διαβάστε περισσότερα: http://www.sport.gr/Article/Blogs/Point/%CE%9F-%CE%91%CF%84%CF%81%CF%8C%CE%BC%CE%B7%CF%84%CE%BF%CF%82-%CE%AD%CE%B4%CF%89%CF%83%CE%B5-%CE%BD%CF%8C%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B1-%CF%80%CE%BB%CE%AD%CE%B9-%CE%BF%CF%86!-/14-129085.html#ixzz1umLoD9Hk

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου