Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

TO ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ... ΚΟΥΠΙΑ!

ΠΗΓΗ  ΤΟ  http://www.syrosnews.gr, ΚΑΙ  ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 
Kefalonites Karabolatres
blue_star_ithaki
Η λέξη «περικοπές» είναι πλέον άρρηκτα συνδεδεμένη με την καθημερινότητά μας, αφού περιλαμβάνει μισθούς, συντάξεις, κατανάλωση, διασκέδαση και ό,τι αλλο υπάρχει στη ζωή μας. Για τους Συριανούς όμως και κατ’ επέκταση για τους Κυκλαδίτες υπάρχει και κάπου μια... αύξηση. Που; Στις ώρες που θα χρειάζονται προκειμένου να μεταβούν στα νησιά τους.
Η... καλή αρχή έγινε από σήμερα Παρασκευή (2/3) με το δρομολόγιο του Blue star Ithaki, το οποίο όπως ανακοινώθηκε από την εταιρεία στους επιβάτες θα φτάσει στη Σύρο περίπου στις 12.10 με 12.15. Περίπου δηλαδή 50 λεπτά αργότερα απ’ ότι συνήθως ενώ ο συνολικός χρόνος του θα είναι 4 ώρες και 40’. Δεν θυμόμαστε από πότε πλοίο της γραμμής (με εξαίρεση αυτά του Αγούδημου) είχε τέτοια επίδοση. Το ίδιο θα ισχύσει και για τη γραμμή της Παροναξίας, όπου ο χρόνος θα είναι ακόμα μεγαλύτερος.
Επίσημα η εταιρεία δεν έχει ανακοινώσει αν θα είναι μόνιμο αυτό αφού κύκλοι της Blue star ferries υποστηρίζουν ότι πρόκειται για δοκιμαστική περίοδος, ώστε να διαπιστώσουν τι... γλιτώνουν με τη μίνι κρουαζιέρα. Αναμφίβολα ο λόγος που επέλεξαν να πάρουν αυτά τα μέτρα  είνα η αύξηση των καυσίμων, αφού το πετρέλαιο τους κοστίζει πάνω από 600 ευρώ ο τόνος, ενώ πέρυσι ήταν περίπου στα 450. Σίγουρα τα πλοία της εταιρείας είναι σύγχρονα και απολύτως αξιόπιστα όμως οι συνθήκες μονοπωλίου που έχουν δημιουργηθεί έχουν αυτά τα αποτελέσματα. Ελπίδα όλων και ειδικά των νησιωτών είναι αυτοί οι χρόνοι να μην κρατήσουν για πολύ.
Το syrosnews.gr είχε επισημάνει σε ρεπορτάζ από τις 23/1 ότι οι συνθήκες στα ακτοπλοϊκά δρομολόγια στις Κυκλάδες κάθε άλλο παρά ευχάριστες αναμένονται για όλους μας. Σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα επιβεβαιωθήκαμε. Η αρχή φυσικά είχε γίνει με το «κόψιμο» του Σαββατιάτικου δρομολογίου από Σύρο για Πειραιά. Τώρα ήρθαν και οι «κρουαζιέρες». Επόμενο «μέτρο» άραγε ποιο θα είναι; Ίδωμεν...
koypia
KAI MIA ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ,ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΥ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου