Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Eνας χρόνος από τον καταστροφικό σεισμό στην Ιαπωνία


Eνας χρόνος συμπληρώνεται σήμερα από τον καταστροφικό σεισμό των 9 Ρίχτερ και τσουνάμι

Ένας χρόνος συμπληρώνεται σήμερα από τον καταστροφικό σεισμό των 9 Ρίχτερ και το φονικό τσουνάμι που ακολούθησε στην βορειοανατολική Ιαπωνία, στοιχίζοντας την ζωή σε χιλιάδες ανθρώπους και προκαλώντας τη μεγαλύτερη πυρηνική καταστροφή των τελευταίων 25 ετών. Η Ιαπωνία αποτίει σήμερα φόρο τιμής στους 19.000 νεκρούς και αγνοούμενους.

Στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, η ζωή σταμάτησε στις 14:46′ τοπική ώρα (07:46′ ώρα Ελλάδος) ακριβώς τη στιγμή που ο ισχυρότατος σεισμός συγκλόνισε τη βορειοανατολική Ιαπωνία στις 11 Μαρτίου του 2011 καλύπτοντας με κύματα αρκετών δεκάδων μέτρων την ακτή.

Τα δημόσια μέσα μεταφοράς ακινητοποιήθηκαν και ένα λεπτό σιγής τηρήθηκε στα εμπορικά σημεία του Τόκιο και των μεγάλων πόλεων στη μνήμη των 19.000 νεκρών και αγνοουμένων.

Ο αυτοκράτορας Ακιχίτο, ο οποίος πρόσφατα βγήκε από το νοσοκομείο ύστερα από μια επέμβαση στην καρδιά και ο πρωθυπουργός Γιοσιχίκο Νόντα θα εκφωνήσουν ομιλίες σε μια τελετή στο Εθνικό Θέατρο του Τόκιο η οποία θα αναμεταδοθεί από την τηλεόραση.  δείτε  περισσότερα  στο

και  ας  ελπίσουμε  ότιι  φέτς  δεν παίζει  ρόλο  το

για  παρόμοιες   καταστάσεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου