Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΕΘΕΛΟΝΤΗ!!


ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ  ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΟΣ!!   ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ  ΣΑΜΑΡΕΙΤΗΣ  ΤΟΥ  ΕΡΥΘΡΟΥ  ΣΤΑΥΡΟΥ

Είναι πολλά τα παραδείγματα στα οποία το κράτος δεν σέβεται οποιαδήποτε φιλότιμη προσπάθεια των πολιτών. Ένα τρανταχτό παράδειγμα, στην Βόρειο Ελλάδα υπάρχουν γεωθερμικές αρτεσιανές πηγές των οποίων οι θερμοκρασίες φτάνουν τους 53' βαθμούς ! ! ! ......και όμως οι αγρότες δεν έχουν το δικαίωμα να το χρησιμοποιήσουν........διότι ένας νόμος του 1934 ( από τότε είναι ξεπουλημένα !  ! ) απαγορεύει την χρήση των γεωθερμικών πηγών εάν υπερβαίνουν τους 25΄ βαθμούς, και σε αυτή την περίπτωση η πηγή ανήκει στο κράτος, άσχετα το ότι ευρίσκεται εντός της περιουσίας του αγρότη.
Όσο αφορά το νερό....αυτό χύνεται ανεξέλεγκτα στα ποτάμια, στις λίμνες κ.λ.π, οπουδήποτε αλλού εκτός από εκεί που θα έπρεπε να χρησιμοποιείται. Έτσι οι αγρότες μας δεν μπορούν να παράγουν ανταγωνιστικά προϊόντα και αυτό λόγω του ότι πρέπει να διατηρούν τις θερμοκρασίες με την χρήση πετρελαίου ! !  ! !.
 Ο νέος νόμος περί γεωθερμικών πηγών προβλέπει την εκμετάλευση από ιδιώτη η από εταιρεία από την οποία θα ενοικιάζουν οι αγρότες το νερό...το οποίο θα προέρχεται από τα δικά τους χωράφια!  ! ! ! !  το απόλυτο ξεπούλημα.
Μάλιστα έχει εκδηλωθεί και έντονο ενδιαφέρον από Γερμανούς ( έτυχε ! ! ! ) για τις Ιαματικές πηγές, διότι όπως οι ίδιοι αναφέρουν, στην Γερμανία για να βρουν αυτά τα νερά πρέπει να κάνουν γεωτρήσεις έως και 2.000 μέτρα βάθος το οποίο σημαίνει πολλά εκατομύρια ευρώ ! !  ! ! ενώ - λένε - στην Ελλάδα αυτό δεν κοστίζει καθόλου.............
Ποίος ξέρει πόσα έχουν ήδη ξεπουληθεί....πόσα ήδη έχουμε απολέσει.......πόσα θα πληρώνουμε ως ξένοι επισκέπτες στην δική μας Πατρίδα.......τώρα άλλωστε 40 φωστήρες θα εγκατασταθούν σε κτίριο για να επιβλέπουν την λειτουργία του Κράτους των Ελλήνων............και τώρα κάποιοι αγωνίζονται να εκλεγούν πρόεδροι.....κάποιοι να εκλεγούν πρωθυπουργοί........για πιο λόγο άραγε; 
Αυτοί δεν γνωρίζουν ότι θα κάνουν ότι τους λένε; η θα επαναστατήσουν; δυστυχώς μας διέσυραν κάποιοι πολιτικοί με τις κρυφές συμφωνίες τους....κάποιοι κρατικοί λειτουργοί με την φιλοχρηματία τους........κάποιοι δημόσιοι λειτουργοί για τον εύκολο χρηματισμό κ.λ.π....εμείς όμως θα πληρώσουμε το αποτέλεσμα των πράξεων τους.
Χαράλαμπος Μοσχόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου