Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Τι είπε ο Γκισγκίνης για την επίθεση εις βάρος του


«Σήμερα ξεδιπλώθηκε μία προσχεδιασμένη τραμπουκική ενέργεια»
«Σήμερα ξεδιπλώθηκε μία προσχεδιασμένη τραμπούκικη ενέργεια που ηθικό αυτουργό έχει τη δημοτική και τη γενικότερη πολιτική του μαύρου μετώπου. Αυτή η πολιτική θέλει να ιδιωτικοποιήσει τον τομέα των απορριμμάτων, δηλαδή την αποκομιδή, τη διαχείριση και την επεξεργασία στο μεγάλο επιχειρηματικό κεφάλαιο σε συνεργασία με ντόπιους επιχειρηματίες που απολύει εργαζομένους και τους υπόλοιπους τους δίνει βορά στα χέρια των ιδιωτών.

Σε αυτή την πολιτική έχουν βρει συνεργάτες δύο τρεις εργαζόμενους ως «πραιτοριανούς» τραμπούκους που τους «όπλισαν το χέρι» και χτύπησαν στο πρόσωπό μου την πολιτική εκείνη που βάζει ως προτεραιότητα να μείνει ο τομέας αυτός σε δημόσιο κρατικό έλεγχο, με πλήρη χρηματοδότηση, τους εργαζόμενους με πλήρη εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα και την καταβολή όλων των δεδουλευμένων τους.
Εμείς ως Λαϊκή Συσπείρωση και ως ταξικές δυνάμεις, δηλώνουμε ότι αυτές οι επιθέσεις δεν μας πτοούν και θα συνεχίσουμε πιο μαζικά και πιο δυνατά τον αγώνα που έχουμε ξεκινήσει. Καλούμε όλους τους εργαζόμενους της διαδημοτικής να απομονώσουν τους μεμονωμένους συνεργάτες της αντιλαϊκής πολιτικής και μακρύ χέρι της εργοδοσία και παράλληλα να βγάλουν τα συμπεράσματά τους».
Πηγή: inKefalonia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου