Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ,ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ!

  • ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ''ΚΚΕ''
    ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΜΕ ΘΕΜΑ ''ΤΙΣ ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ''
    ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ   8 / 3 /2012    στις 19:00 ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΟΡΟΥ. Σας περιμένουμε όλους !  

5 σχόλια:

  1. Porosnews τώρα σωθήκαμε. Θα έρθει το Κ.Κ.Ε. στον Πόρο!!!.Τι ευτυχία!!!!!!
    Το κεντρικό κατάστημα έχει κατεβάσει ρολά πολλά χρόνια και το μοναδικό παράρτημα που έχει απομείνει στον ελεύθερο λεγόμενο κόσμο -πλην της Β.Κορέας και της Κούβας -
    δεν το έχει καταλάβει ακόμα.
    Και μας προτείνεις να ακούσουμε τις φρέσκες ιδέες τους.Δεν θα μπορέσω μαζί με πάρα πολλούς άλλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟΝ ΧΟΡΟ ΤΩΝ ΟΜΙΛΙΩΝ!!,, ΑΠΛΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ,,ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ,, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΠΛΕΟΝ ΑΛΛΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ!!, ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ!
    ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ,, ΘΕΛΕΙ ΛΙΓΟ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ Ο ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΠΛΕΟΝ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΙΚΑΝΟ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το ΚΚΕ δικαιωθηκε σε οτι εχει πει και ιδιαιτερα στις απο τις αρχες του 2000.Ποιος θα ξεχασει τα σχολια περι γραφικων και παλαιοληθικων οταν το ΚΚΕ μιλαγε για τις επιπτωσεις του ευρω?Η οτι ηταν το μονο,ουσιαστικα κομμα που υπερασπιστικε το δημοσιο χαρακτηρα της παιδειας της υγειας και της ενεργειας?
    ΚΚΕ για αλλαγη και αντισταση.Δεν θα σταματησουν εδω.Βλεπετε ο ''ελευθερος κοσμος'' ειναι ελευθερος μονο για την αυθερεσια των πολυεθνικων.Ιδη προετοιμαζουνε τα καινουρια ''μετρα'' του Ιουνιου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ακου Ανθρωπάκο: Η Μικρασιατική Καταστροφή και ο ξεριζωμός του Ελληνισμού από την Μικρά Ασία, δεν εμπόδισε τον «φυτευτό» από την Σοβιετική Ένωση αρχηγό του ΚΚΕ, Νίκο Ζαχαριάδη να γράψει λίγα χρόνια αργότερα: «Αν δεν νικιόμασταν στη Μικρασία, η Τουρκία θα ‘τανε σήμερα πεθαμένη και μεις Μεγάλη Ελλάδα. Γι’ αυτό, εμείς όχι μόνο δεν λυπηθήκαμε για την αστοτσιφλικάδικη ήττα στη Μικρασία, μα και την επιδιώξαμε» («Ριζοσπάστης», 12 Ιουλίου 1935), ενώ ο μάρτυρας Χρυσόστομος Σμύρνης που συγκλόνισε τον Ελληνισμό της Μικράς Ασίας -τον οποίο αρνήθηκε να εγκαταλείψει, παρ’ ότι του προσφέρθηκε η ευκαιρία- με τον μαρτυρικό του θάνατο, δεν ήταν παρά ένας «πράχτορας της ελληνικής μπουρζουαζίας» («Ριζοσπάστης», 26 Νοεμβρίου 1929).

    Να μην αναφερθώ στη θέση του κόμματος του λαού για την Θράκη ή για την στάση του το 1940.
    Το σύμφωνο Ριμπεντροπ - Μολότωφ σου λέει κάτι;

    Αν θες να ανοίξουμε συζήτηση για τη στάση του ΚΚΕ στα εθνικά θέματα και εφ'όσον
    το επιτρέπει ο porosnews ευχαρίστως.
    Δυστυχώς οι Έλληνες δεν διαβάζουν ιστορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ,, ΗΔΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΦΙΝ ΠΕΡΥΣΙ ,, ΚΟΝΤΡΑΡΙΣΤΗΚΑ ΣΕ ΕΝΑ ΤΡΑΠΕΖΙ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΗΤΑΝ Κ.Κ.Ε ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕ ΤΟΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΤΑΕΙ ΤΟ ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΕΙΑ,, ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΚΟΝΤΡΑΡΙΖΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΣΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ, ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΜΕ ΤΑ ΠΑΝΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΕΙΧΑΝ ΕΥΘΥΝΗ, ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΗ Η ΕΙΚΟΝΑ ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΛΕ!! ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΤΟΤΕ ,, ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΛΑΘΟΣ ΤΡΟΠΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή