Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Καινούριο αίμα στην Πολιτική ????

http://porosnews.blogspot.com/2011/10/blog-post_6829.html

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ & ΙΘΑΚΗ ,ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΟΥ ΤΑΞΙΔΙ 




Με   μια φιλική παρέα  στην ταβέρνα του Κώστα Ρασία  με τον κ. Παύλο Παπαδάτο  που μας ανακοίνωσε  την οριστική του απόφαση  να διεκδικεί  το αξίωμα να είναι υποψήφιο  βουλευτή Κεφαλονιάς και Ιθάκης  στις επόμενες εκλογές  .
 Άμεσα στις σαλάτες και τα παϊδάκια  μας δόθηκε η ευκαιρία  να του θέσουμε διάφορες ερωτήσεις  σε καυτά  επίκαιρα ζητήματα  που αντιμετωπίζει η περιοχή μας
1        όσο αφορά  τα ιχθυοτροφεία  , καθώς και τις πλατφόρμες  για εξόριση πετρελαίου που πρόκειται να  γίνουν στα 17 μίλια από τον Πόρο .
 η απάντηση  για  τα ιχθυοτροφεία  ήταν κατηγορηματικός  ότι το θέμα έχει λήξει  και δεν πρόκειται να γίνουν αυτές οι εγκαταστάσεις  .
Για τις πλατφόρμες πετρελαίου αφού θα ενημερωθεί  θα  μας ενημερώσει για την θέση του . Πολλές και διάφορες ερωτήσεις από όλοι την παρέα  και προβληματισμούς αναφέρθηκαν στον κ. Παπαδάτο για την επόμενη μέρα .
Ο πρόεδρος του σωματείου ενοικιαζομένων δωματίων και διαμερισμάτων ‘’ οι Πρόννοι ‘’ του έθεσε το θέμα  τουρισμού στην περιοχή  μας  και ζητώντας με την εμπειρία του διαφημιστεί  να βοηθήσει  την περιοχή  για καλύτερη προβολή και διαφημίσει , καταθέτοντας επίσης τρισέλιδο  με  μερικά    αιτήματα  που είναι αναγκαία να υλοποιηθούν . όπως  των κεντρικό άξονα  Πόρο Αργοστόλι ,

        ΤΑ  ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ  ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ  « ΟΙ  ΠΡΟΝΝΟΙ

1, Δρόμος  Αργοστόλι – Πόρος 
2, Δημιουργία και ολοκλήρωση της μαρίνας του  Πόρο

3, Τουριστική  Προβολή


4, Αξιοποίηση Αρχαιολογικών Χώρων

5, Δημιουργία Μουσείου για τα Αρχαιολογικά 

Ευρήματα


6, Μοναστήρι  Άτρου

7, Γεφύρι  Πόρου

8, Ανάπτυξη τις περιοχής και εναλλακτικές  μορφές τουρισμού και όχι μόνο 

9, Πεζοποριακά  Μονοπάτια


  
   Ρεπόρτερ για το blog
Πόρος 10/3/2012
 Γεώργιος Μεταξάς

(ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΙ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ  ΚΑΙ  Ε Δ Ω 

1 σχόλιο:

  1. O εκλεκτός του Γ.Κουρή της εφημερίδας "ΑΥΡΙΑΝΗ" και του συνέταιρου στη REAL N.Χατζηνικολάου. Λόγω των αναμενόμενων αλλαγών στο πολιτικό σύστημα που όπως πιστεύετε θα γίνει με την καταψήφιση των παλαιών πολιτικών, τα συνεταιράκια, ο Κουρής και ο Χατζηνικολάου προωθούν τον άνθρωπό τους.
    Άντε βλήμα άντε ψώνιο
    άντε σύμβολο αιώνιο
    αν ξυπνήσεις μονομιάς
    θάρθει ανάποδα ο ντουνιάς. Κ.Βάρναλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή