Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗ ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥΛΗ

POROSNEWS: Προς κυρία Γεωργία Στρατούλη

Georgia Stratouli 
Αγαπητέ κ. Γώργο Μεταξά, κατανοώ και ασπάζομαι την αγωνία και τους προβληματισμούς σας για την αξιοποίηση των Ανασκαφών της Σπηλιάς της Δράκαινας! Ένα ουσιαστικό βήμα κοινωνικοποίησης αυτού του έργου αποτελεί η ιστοσελίδα της θέσης (www.drakainacave.gr) και πολύ πρόσφατα η ανάρτηση του Διαδικτυακού Εκπαιδευτικού Προγράμματος τα 'Μυστικά της Δράκαινας', το οποίο τυγχάνει εξιαρετικής αποδοχής στο χώρο των Εκπαιδευτικών. Όπως γνωρίζετε, όμως, από χρόνων -και έχω πολλάκις τοποθετηθεί και δημόσια επ' αυτού- έχω καταθέσει σαφείς προτάσεις για την πολλαπλώς αξιοποιήσιμη στο νησί- παρουσίαση του αρχαιολογικού υλικού της Δράκαινας στον Πόρο. Και για το σκοπό αυτό έχει εκπονηθεί ήδη αρχιτεκτονική προμελέτη από τον Απρίλιο του 2010! Και πρόσφατα είχα σχετικές συνομιλίες με ευρύ φάσμα στελεχών της πολιτικής ζωής του τόπου! Δεν σιωπώ, συνεχίζω και αναμένω απαντήσεις και κυρίως συγκεκριμένες αποφάσεις και δράσεις! Το θέμα είναι και στα χέρια της Τοπικής Κοινωνίας! Διεκδικείστε και Εσείς την αξιοποίηση της πολιτιστικής κληρονομιάς του Τόπου Σας, βεβαίως και των πολύ-πολύ ενδιαφερόντων ευρημάτων της Δράκαινας της 6ης και 5ης χιλιετίας & του 7ου/6ου έως και 2ου αιώνα π.Χ.!!! Με εγκάρδιους χαιρετισμούς, Δρ Γεωργία Στρατούλη - Αρχαιολόγος ΥΠΠΟΤ
www.drakainacave.gr




POROSNEWS:  MIA ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ  ΤΟΥ ΠΡΟΝΟΙΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ,, ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ  ,,ΘΑ  ΑΦΟΣΙΩΘΕΙ  ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΟΠΩΣ ΗΔΗ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ  ΣΤΟ  ΠΛΟΥΤΟ  ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ,, ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ  ΜΑΣ  ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ  ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΗ ΟΙ ΙΔΙΟΙ!!!!!
Νήμα 7.000 χρόνων από το Σπήλαιο Δράκαινα! 

1 σχόλιο:

  1. προς Γεωργία Στρατούλη
    Καλημέρα αγαπητή Γεωργία ελπίζω το Πάσχα να τα πούμε από κοντά ευχαριστώ για την τοποθέτηση σου που είναι πάντα μαχητική και το ενδιαφέρων που έχεις πάντα για την περιοχή μας για μια καλύτερη αξιοποίηση τη σπηλιά της Δράκαινας .
    Με εκτίμηση
    Γεώργιος Μεταξάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή