Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

"γιατί θα ψηφίσω ΚΚΕ"!! ARIS ΣΧΟΛΙΟ ΣΕ ΓΕΙΤΟΝΙΚΟΥ ΝΗΣΙΟΥ BLOG


γκουσγκουνική νεολαία ελλάδας


the bull (not bill) and bear

Ο/Η aris άφησε ένα νέο σχόλιο για την ανάρτησή σας "γιατί θα ψηφίσω ΚΚΕ": 

Χα χα χα χα. Αρχίσαμε τον προεκλογικό αγώνα Κυριακή βράδυ «καλάγιεμου»?
Χουά χα χα χα. Κυριακή βράδυ στην είσοδο του ηλεκτρικού Πειραιά άλλες εποχές, η γνωστή φωνή: « Ο παρθενοσπάστης, όργανο της Γκουσγκουνικής νεολαίας Ελλάδας». Χουά χα χα χα τι μου θύμισες τώρα!!
Δε πιστεύω να σε τσιτώσω και με διαγράψεις από το blog? Πέρασε η περίοδος των διαγραφών άλλωστε! Χουά χα χα. Ένα πανηγύρι είναι και οι εκλογές, σαν τους Ολυμπιακούς αγώνες καταντήσανε.

Ο ψηφοφόρος λοιπόν είναι σαν ένα ποντικάκι κλεισμένο μέσα σε ένα θάλαμο μαζί με μια αρκούδα. Η αρκούδα είναι το σύστημα. Έχει λοιπόν σε μια γωνία του δωματίου μια τρυπούλα που χωράει ίσα – ίσα το ποντικάκι 
αφού φάει το φαγάκι του από το πιάτο τση αρκούδας και επιβιώνει. Η αρκούδα το βλέπει τση ξινίζει η συγκατοίκηση αλλά βαριέται να το κυνηγήσει γιατί θέλει κόπο να το πιάσει καθώς ο Bill (το ποντικάκι) είναι σκληρό καρύδι και τσή τρυπώνει στο άψε – σβήσε στην τρυπούλα του. Έχουμε λοιπόν στο θάλαμο τσι ισορροπίες μας και η ζωή κυλάει ήσυχα και ωραία. 

Έλα όμως που η αρκούδα για επίδειξη ισχύος έρχεται και κάθεται μπροστά στη τρύπα και τη φράζει; Ασφυκτιά ο Bill δεν μπορεί να βγεί να φάει, ρε ούτε να αναπνεύσει καλά – καλά. Τα παίρνει λοιπόν και κάθεται και συλλογιέται; Να τση χώσω κάνα δυό δαγκωνιές στο πισινό τση σκρόφας? Εύκολη αρχικά περίπτωση μέχρι να κουνηθεί η αρκούδα θα τση έχει κάμει τον πισινό σουρωτήρι!
Και μετά; Πάνε οι ισορροπίες στο κυνηγητό όλη μέρα. Και η αρκούδα άμα μανιάσει ξέρεις τι σκρόφα είναι σε ξεκοιλιάζει, απλώς τεμπέλα είναι! Θέλει λοιπόν έτσι μια δαγκωματούλα ίσα να χάσει τη βολή της να πεί άει σιχτίρ να πάω πιο πέρα να συνεχίσω τον ύπνο μου.

Παλιά υπήρχε και η χειμερία νάρκη, εκεί την έπιανε ο Bill και την έκανε κακοθάνατη τση έβγανε τα μάτια, τώρα όμως με τη τεχνολογία με τα «κλιματιστικά» και τσι «ρυθμίσεις θερμοκρασίας» το μάτι γαρίδα έχει η ρουφιάνα! Μόνο με έξυπνες κινήσεις έχεις κέρδος.
Αμερικάνικο μπιλιάρδο γίνανε οι εκλογές! Πρέπει να ξέρεις ποιά μπάλα να σπρώξεις με τη στέκα να κτυπήσει κάποια άλλη για να πέσει η επιθυμία σου στη τρύπα!
Κίνηση που θυμίζει το γνωστό «στρίβειν δια του αρραβώνος»!

Μπέρδεμα έ?
Χουά χα χα χα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου