Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 10:00 Ο ΘΡΥΛΟΣ


"Τρελαμένος" ο Φουστέρ θέλει να παίξει με Μέταλιστ

Ο Νταβίδ Φουστέρ έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που τον ενοχλούσαν και θέλει σαν τρελός να παίξει στο ματς της Πέμπτης με αντίπαλο την Μέταλιστ (15/3, 22:05). Ποια είναι τα δεδομένα.



ΠΗΓΗ http://www.sport24.gr

Ρουμάνος ρέφερι στο Ολυμπιακός-Μέταλιστ

Ο Ρουμάνος Οβίντιου Αλίν Χατέγκαν ορίστηκε να διευθύνει τον επαναληπτικό αγώνα του Ολυμπιακού με τη Μέταλιστ, στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Europa League.

Ποιός Παναθηναϊκός; Η Μέταλιστ!

Ο Ολυμπιακός δίνει ντέρμπι τίτλου στο ΟΑΚΑ την Κυριακή όμως ουδείς ασχολείται. Ο λόγος; Η ιστορική ευκαιρία να φτάσει στους "8" του Europa League, με τους Πειραιώτες να κινούνται από σήμερα σε ρυθμούς Μέταλιστ.

Σαβιέ: "Φαβορί ο Ολυμπιακός"

Ο Κλέιτον Σαβιέ, χαρακτήρισε φαβορί τον Ολυμπιακό απέναντι στην Μέταλιστ. Ο Βραζιλιάνος άσος τόνισε ότι οι "ερυθρόλευκοι" είναι μία δυνατή ομάδα με εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές.

Nτέβιτς: "Δεν μας φοβίζει το σερί του Ολυμπιακού"

Ο Μάρκο Ντέβιτς δεν εντυπωσιάζεται από τις συνεχόμενες νίκες του Ολυμπιακού και αισιοδοξεί ότι η Μέταλιστ θα βάλει τέλος σε αυτό το σερί.

Βαλβέρδε: "Έχουμε ακόμα 90 λεπτά"

Συγκρατημένος ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε, τόνισε στη συνέντευξη Τύπου πως η ομάδα του θα πρέπει να προσέξει πολύ την Μέταλιστ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου