Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

ΧΘΕΣ ΠΕΡΑΣΕ Η ΤΖΟΥΛΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΡΗ ΜΑΣ!!!

Η μετεωρολογική "βόμβα" ....Julia

Ισχυρές καταιγίδες και ανέμους που έφτασαν τα επίπεδα της θύελλας (και 10 μποφόρ) προκάλεσε σήμερα το βαθύ βαρομετρικό χαμηλό στο Ιόνιο. Επειδή η πίεση στο κέντρο του έπεσε πολύ γρήγορα σε 24 ώρες κατατάσσεται στις μετεωρολογικές «βόμβες».

Στο τμήμα της μετεωρολογίας του πανεπιστήμιου του Βερολίνου δίνουν σε κάθε βαρομετρικό χαμηλό στην Ευρώπη ένα όνομα. Η παράδοση αυτή ξεκίνησε το 1954. Συχνά μάλιστα το όνομα που δίνεται γίνεται ευρύτερα γνωστό σε όλη την Ευρώπη (π.χ το χαμηλό Κύριλλος).

Το σημερινό βαρομετρικό χαμηλό – μετεωρολογική βόμβα- που μας επηρέασε το ονόμασαν Τζούλια.

Για του λόγου το αληθές στην εικόνα φαίνεται ο σημερινός χάρτης βαρομετρικών πιέσεων της Γερμανικής Μετ. Υπηρεσίας DWD με τα ονόματα των χαμηλών που έδωσε το πανεπιστήμιο του Βερολίνου. Επίσης ο προγνωστικός για αύριο το μεσημέρι

Τα ονόματα τα έχουν αποφασίσει από την αρχή του έτους και δεν είναι γνωστό εκ των προτέρω αν αυτά θα δημιουργήσουν προβλήματα ή όχι καθώς και το ποιες περιοχές θα επηρεάσουν.
ΤΙΣ  ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ  ΤΗΣ  ΤΖΟΥΛΙΑΣ  ΘΑ ΤΗΣ  ΒΑΛΩ ΣΕ ΕΠΟΜΕΝΗ  ΑΝΑΡΤΗΣΗ,, ΣΤΟ  ΔΗΜΟΤΙΚΟ  ΕΙΧΑΜΕ  ΠΑΛΙ  ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ  ΡΕΥΜΑ  , ΚΑΙ   Ο  ΠΑΡΑΛΙΑΚΟΣ  ΔΡΟΜΟΣ  ΣΤΗΝ ΣΤΡΟΦΗ ΑΝΑΜΕΣΑ  ΚΑΛΥΨΩ ΚΑΙ  ΜΕΜΑ  ΥΠΕΣΤΗ  ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΗ  ΖΗΜΙΑ,,  ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΟ  ΤΟΥΣ  ΟΔΗΓΟΥΣ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου