Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

ΣΟΚ. Γιούνκερ προς Έλληνες: Θα ψηφίσετε μόνο ΠΑΣΟΚ και ΝΔ..

Αναρτήθηκε  Φεβρ 27, 2012

Απίστευτη παρέμβαση στα εσωτερικά πράγματα της χώρας έκανε σήμερα ο πρόεδρος του Eurogroup κ. Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Hannoversche Allgemeine Zeitung». Για να δείτε δηλαδή πόσο υπολογίζουν την ελληνική «δημοκρατία» και τον ελληνικό λαό οι ευρωπαίοι «σύμμαχοί» μας.
Συγκεκριμένα, σε ερώτηση για το τι θα συμβεί εάν στην Ελλάδα μετά τις εκλογές έλθουν στην εξουσία κόμματα που δεν προτίθενται να τηρήσουν τις υποσχέσεις για μεταρρυθμίσεις που έδωσαν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, απάντησε πως  Σαμαράς και Παπανδρέου δεσμεύτηκαν ότι θα τηρήσουν όσα υποσχέθηκαν ενυπόγραφα και συνέχισε με το εξής απίθανο:.. «Αν όμως ακραία κόμματα ενισχυθούν σε τέτοιο βαθμό, που το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ να μην μπορούν να σχηματίσουν έναν πλειοψηφικό κυβερνητικό συνασπισμό (θεωρούν δηλαδή βέβαιη την συγκυβέρνηση) και κληθούν να κυβερνήσουν   πολιτικοί οι οποίοι θα αποχωρήσουν από το πρόγραμμα βοήθειας, τότε θα αποχωρήσουμε κι εμείς».

Δηλαδή στην ουσία ο κ. Γιούνκερ (άγνωστο από πού πήρε τέτοιο θάρρος), υποδεικνύει στους υποτελείς του προτεκτοράτου Ελλάδα, να ψηφίσουν μόνο ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ, διαφορετικά θα αφήσουν την Ελλάδα να χρεοκοπήσει, οπότε και πάλι μπαίνει σε εφαρμογή το γνωστό παραμύθι ότι «δεν θα μπορούν να καταβληθούν μισθοί και συντάξεις» και πάει λέγοντας..
Μέχρι στιγμής, ακόμα δεν έχουμε ακούσει κάποια διαμαρτυρία από πλευράς Σαμαρά ή Παπανδρέου - Βενιζέλου.
Θα υπάρξει άραγε κάποια έστω τυπική διαμαρτυρία προς τα αφεντικά ή η παρέμβαση του Γιουνκέρ τους βολεύει;;; (νομίζουν)!!

"Ψηφίστε ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, άντε και Κουβέλη, αλλιώς σας πτωχεύουμε!!"
Αναρτήθηκε  Φεβρ 27, 2012
Δεν υπάρχει στα παγκόσμια χρονικά το ρεπορτάζ που έδειξε πριν από λίγα λεπτά το Mega. Εάν ψηφίσετε "ακραία κόμματα", τότε θα σας κόψουμε το πρόγραμμα στήριξης! Αυτό φέρονται να δήλωσαν μισή ντουζίνα Τοκογλύφων τρομοκρατών που παριστάνουν τους Ευρωπαίους! Χέρι χέρι για άλλη μία φορά ντόπιοι τοκογλύφοι, νταβατζήδες και ευρωναζί. Πράγμα που σημαίνει πως εάν γίνουν οι επόμενες εκλογές (μπορεί πάντα να έχουμε μία "Μαδρίτη" για να παραταθεί η συνταγματική εκτροπή Παπαδήμου), εάν λοιπόν γίνουν εκλογές και επανέλθει η δημοκρατία στην Ελλάδα, η Δημοκρατική ρομφαία πρέπει να είναι ακαριαία. Μέσα σε μία νύχτα θα πρέπει να έχει αποδώσει δικαιοσύνη. ΣΕ ΜΙΑ ΜΟΛΙΣ ΝΥΧΤΑ.

πριν από μία ώρα περίπου
Vasilios Lorentzatos

1 σχόλιο:

  1. Και που είναι το κακό δεν καταλαβαίνω.
    Ας μπούμε σε μια απλή φιλοσοφία:
    Αν εφαρμόσουμε κατά τα γραφόμενα την επιταγή των δανειστών θα είμαστε μαλάκ… Αν το δεχτώ τότε τόσες δεκαετίες που το κάναμε χωρίς «επιταγή» τι ήμασταν;
    Με άλλα λόγια τι ακριβώς είναι αυτό που μας πείραξε; Το σκάσε και κολύμπα;;;
    Χουάχα χα χα χα χα χα χα χα χα.

    Και μια αφιέρωση εξαιρετικά

    Στίχοι: Λευτέρης Παπαδόπουλος
    Μουσική: Γιάννης Σπανός
    Πρώτη εκτέλεση: Μανώλης Μητσιάς


    Σ' είδε που κρυφόκλαιγες μια φίλη σου
    κι ήρθε και μου είπε το και το
    ξέρω πως πικράθηκε τ' αχείλη σου
    μα να καταλάβεις σου ζητώ

    Παλάτια σού 'χα τάξει Μαρικάκι
    μα βλέπεις δεν εγύρισ' ο τροχός
    Συμπόνα με συμπάθα με λιγάκι
    δεν φταίω που γεννήθηκα φτωχός

    Η ζωή αλλιώς την περιμέναμε
    κι όμως δεν αλλάζει ο Μανολιός
    Έβγαλε τα ρούχα του που ξέραμε
    και τα ξαναφόρεσε αλλιώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή