Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

ΕΛΛΑΔΑ, ΛΙΚΝΟ ΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!



"Αυτή η φωτογραφία – μοντάζ κυκλοφορεί στο facebook και ήδη τα «σπάει»....
Ο δημιουργός της έχει παρατάξει τους αρχαίους Σπαρτιάτες έξω από το κτίριο της Βουλής, στο οποίο έχουν στηθεί κρεμάλες για τους πολιτικούς αρχηγούς. "

Η Ελλάδα, πρόσφερε στον Παγκόσμιο Πολιτισμό την ΛΟΓΙΚΗ, μα η ίδια, δεν κράτησε ούτε δείγμα της λογικής αυτής για να έχει να πορεύεται. 
ΕΥΤΥΧΩΣ, γιατί με ποιά ΛΟΓΙΚΗ θα καθόταν ο Λεωνίδας και οι συμπολεμιστές τους στις Θερμοπύλες, το Ελληνικό ΟΧΙ και το Ρούπελ απέναντι στον Άξονα, το ΟΧΙ του ΗΓΕΤΗ Τάσου Παπαδόπουλου στο σχέδιο Ανάν και της Νέας Τάξης Πραγμάτων, κλπ;;;

''Χαιρετίζουμε λοιπόν τους ''τρελούς'' Έλληνες!
Χαιρετίζουμε τους απροσάρμοστους! Τους Επαναστάτες! Τους Ταραχοποιούς! Τους κυλινδρκούς πασσάλους σε τετράγωνες οπές! Εκείνους που βλέπουν τα πράγματα διαφορετικά! Εκείνους που δεν σέβονται τους (λογικούς) κανόνες και το καθεστώς!
Μπορείς να επαναλάβεις τα λόγια τους, να διαφωνίσεις μαζί τους, να τους δοξάσεις ή να τους δαιμονοποιήσεις.
Το μόνο πράγμα όμως που δεν μπορείς να κάνεις, είναι να τους αγνοήσεις, επειδήείναι αυτοί που αλλάζουν τα πράγματα. Είναι ΑΥΤΟΙ που ωθούν το ανθρώπινο γένος μπροστά!
Επειδή, ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ''ΤΡΕΛΟΙ'' ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΎΝ ΝΑ ΑΛΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ....ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΟΡΘΩΝΟΥΝ!'' (απόσπασμα της ομιλίας στην ΕΕΔΕ, του Πέτρου Οικονομίδη, BRAND STRATEGIST, του ανθρώπου που άλλαξε την ιστορία της APPLE).

Όλος ο πλανήτης περιμένει τους Έλληνες...ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ!!!
ΠΗΓΗ  ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ  ΒΑΛΣΑΜΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου