Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ !!


Οι ένοχοι κυκλοφορούν ανάμεσά μας.
 άρθρο  από την Εφημερίδα
Real News 26.2.2012.

Ο δρόμος μπροστά μας είναι δύσκολος… Πολύ δύσκολος. Το PSI θα γίνει, αλλά η ύφεση προβλέπεται για φέτος 5%, πράγμα που θα οδηγήσει την ανεργία στο ασύλληπτο 25% ή σε 1.200.000 ανέργους. Τον Ιούνιο έρχονται τα νέα μέτρα, ο τουρισμός θα έχει πτώση και  προϋποθέσεις για τη δημιουργία επενδύσεων δεν υπάρχουν.

Για να θαυμάσετε όμως και τη συμβολή των τραπεζών μας στην ανάπτυξη της χώρας, θα σας πω ότι τα τραπεζικά δάνεια προς τους εισαγωγείς αυτοκινήτων είναι 5 δις, ενώ τα αντίστοιχα προς τους επιχειρηματίες του τουρισμού, που είναι η μόνη ελπίδα ανάπτυξης της χώρας είναι, μόλις 7 δις ευρώ!
Κύριε Πρόεδρε, πριν ρωτήσετε ποιος είναι ο κύριος  Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, θα έπρεπε να είχατε ρωτήσει γιατί ο κύριος Παπανδρέου επί μήνες αποκαλούσε την Ελλάδα “διεφθαρμένη χώρα”. Θα έπρεπε επίσης να είχατε ρωτήσει ποιοι είναι οι Έλληνες  που δεν εμπιστεύονται τη χώρα τους και απέσυραν από τις τράπεζες 60 δις ευρώ, όπως επίσης και το ποιοι είναι οι Έλληνες πολιτικοί που μας κατέστησαν ικέτες του κυρίου Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.
Αντί να διερωτόμαστε ποιος είναι ο κύριος Σόιμπλε, θα έπρεπε να διερωτόμαστε γιατί έχει βάλει στόχο να μας εξαναγκάσει αργά ή γρήγορα να φύγουμε από την ΕΕ. Και τέλος, κύριε Πρόεδρε, θα πρέπει να μας πουν όσοι υπέγραψαν το πρώτο μνημόνιο αν γνώριζαν ότι ο αντισυμβαλλόμενος δεν ήταν η Γερμανία, όπως ήταν οι άλλες χώρες, αλλά η επενδυτική τράπεζα KfW. Λυπάμαι, κύριε Πρόεδρε, αλλά δεν είναι κατάλληλες εποχές για τέτοιες ερωτήσεις, εξ άλλου κινδυνεύουμε να μπούμε και στα χωράφια του κυρίου Τσίπρα. 
Για την κατάντια μας, κύριε Πρόεδρε, φταίμε 100%. Από την είσοδό μας στην ΕΕ εισπράξαμε πολλές δεκάδες δις ευρώ για την ανάπτυξη της γεωργίας και της κτηνοτροφίας μας και ενώ κάποτε η συμμετοχή αυτών στο εθνικό εισόδημα ήταν 10%, σήμερα είναι μόλις 4%. Και αντί να μετατρέψουμε τον θεσσαλικό κάμπο σε αναπτυξιακή μηχανή της χώρας, τον μετατρέψαμε σε ναό του μπουζουκιού. Πέρσι αυξήσαμε το κόστος των εισιτηρίων των αστικών συγκοινωνιών κατά 40%, αλλά τα έσοδά τους αυξήθηκαν μόλις κατά 4%, γιατί η διαφορά πηγαίνει υπέρ των «τρωκτικών».
Ας αφήσουμε τους αποδιοπομπαίους τράγους, γιατί  οι ένοχοι κυκλοφορούν ανάμεσά μας.

Σημείωση
Σε διάστημα ενός μηνός ληστεύεται η Εθνική Πινακοθήκη και το μουσείο της Αρχαίας Ολυμπίας. Πολύτιμα εκθέματα χάνονται. Οι μόνοι  που δεν χάνουν τη θέση τους, είναι αυτοί στους οποίους η πολιτεία ανέθεσε την διαφύλαξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου