Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ POROSWEB

Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2012


ΟΛΗ Η ΑΜΥΘΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΤΟ «ΣΦΥΡΙ» ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΙΣΤΩΤΕΣ!

Με μια μόνη φράση θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν τα όσα περιλαμβάνει το άρθρο 7 του ''επείγοντος'' πολυνομοσχεδίου της πραξικοπηματικής συγκυβέρνησης του δοτού πρωθυπουργού Λ. Παπαδήμου, άρθρο το οποίο, μεταξύ άλλων, τίθεται σε ονομαστική ψηφοφορία την Τρίτη στις 7 μ.μ. στη Βουλή.
Και αυτή η φράση είναι: ΞΕΠΟΥΛΙΕΤΑΙ ΟΛΗ Η ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΙΣΤΩΤΕΣ.
Συγκεκριμένα με το άρθρο 7 του πολυνομοσχεδίου εκτρώματος όλη η αμύθητη ιδιωτική περιουσία του δημοσίου και των κάθε λογής Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου (ΝΠΔΔ) μεταβιβάζεται πραξικοπηματικά και με μια μονοκονδυλιά στο περίφημο Ταμείο Αξιοποίησης της Περιουσίας του Δημοσίου (Ταμείου).
Το Ταμείο αυτό, που ας σημειωθεί δεν ανήκει στο δημόσιο και λειτουργεί με όρους ιδιωτικής εταιρείας, έχει κατά νόμο ως αποστολή να εκποιεί, στην ουσία να «σκοτώνει», ό,τι περιέρχεται σε αυτό.
Και όταν λέμε ότι στο Ταμείο αυτό μεταβιβάζεται όλη η ιδιωτική περιουσία του Δημοσίου, και των ΝΠΔΔ εννοούμε τα πάντα: Ακίνητη και κινητή περιουσία, άυλα δικαιώματα, εμπράγματα δικαιώματα, δικαιώματα αξιοποίησης, εκμετάλλευσης κ.λ.π.
Αυτό σημαίνει ότι όλα τα ασημικά βγαίνουν στο σφυρί ακόμα και η εκμετάλλευση του ορυκτού πλούτου της χώρας όπως και η αξιοποίηση και εκμετάλλευση όλων των

Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2012


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΟΝΗΣΟΣ: ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ & 30 ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Με την παρουσία αρκετών κατοίκων της περιοχής  ο Σύλλογος Πόρου "Πρόνησος" έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα και γιόρτασε την συμπλήρωση των 30 χρόνων λειτουργίας του. Ιδιαίτερη στιγμή της βραδιάς, η απονομή αναμνηστικής πλακέτας σε όλους τους Προέδρους του Συλλόγου καθώς και η ανάγνωση των ονομάτων των ιδρυτικών μελών του Συλλόγου. Στην εκδήλωση παρέστησαν και οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Νίκος Παπαδάτος και Βαγγέλης Κεκάτος. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με πλούσιο μπουφέ με φαγητά που μαγείρεψαν μέλη του Συλλόγου και με πολύ χορό.

Διατελέσαντες Πρόεδροι του Συλλόγου και μέλη του νέου ΔΣ


Η Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Διαμαντίνα Παπαδημάτου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου