Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

H χθεσινή ληστεία σε super market του Αργοστολίου

 ΦΩΤΟ  ΣΑΚΗΣ  ΒΟΥΤΟΣ,, ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ  ΑΠΟ   ΤΗΝ  KEFALONIAPRESS.GR
super_market_camera.jpg

 ΦΩΤΟ : Σάκης Βούτος
 
 
 Μας τηλεφώνησε πριν από λίγο ο ιδιοκτήτης του γνωστού super market BAZAAR στην οδό Λάσσης για να μας ενημερώσει για το χθεσινό συμβάν της ληστείας και πως εξελίσσεται η κατάσταση.

Όπως θα θυμάστε το Kefalonia Press ανέβασε αμέσως χθες την είδηση της ληστείας μετά από δυο τηλεφωνήματα Αναγνωστών που πέρασαν τυχαία από το σημείο.  Λίγο μετά μας ζητήθηκε να κατεβάσουμε την είδηση για να διευκολύνουμε το έργο της αστυνομίας, και το πράξαμε.

Σήμερα ο ίδιος ο επιχειρηματίας μας μίλησε για την απίστευτη εμπειρία που πέρασε, τονίζοντας ότι τα συστήματα ασφαλείας που είχε στο μαγαζί απέτρεψαν χειρότερο κακό και κυρίως οι κάμερες μπορούν να οδηγήσουν στον δράστη.

Τα γεγονότα όπως μας τα διηγήθηκε ο κ. Κεκάτος είναι ως εξής :

Κατά τις δέκα πάρα πέντε χθες Τετάρτη βράδυ 4.1.2012, μπήκε στο super market ένας άνδρας μεγαλόσωμος γύρω στα 30 , ο οποίος ήταν μπαμπουλωμένος με κουκούλα μπουφάν, χουχούλιαζε τα χέρια του και έλεγε «κρυο- κρύο». Πήγε στο ψυγείο το μαγαζιού πήρε μια φιάλη γάλα και πήγε να πληρώσει στο ταμείο. Έβγαλε και  χρήματα να πληρώσει το γάλα.

Όταν η ταμίας κτύπησε το γάλα και άνοιξε το συρτάρι του ταμείου αυτόματα για την είσπραξη, ο νεαρός έπεσε με το σώμα του πάνω στο ταμείο, αιφνιδίασε την κοπέλα και άρπαξε ότι πρόλαβε, καθώς όπως μας είπε ο κ. Κεκάτος, και στο ταμείο υπάρχει σύστημα ασφάλειας και δεν μπορείς να πάρεις μεγάλο ποσόν.

Άρπαξε τα χρήματα και έφυγε. Η κάμερα τα έχει καταγράψει όλα, σύμφωνα με τον κ. Κεκάτο, ο νεαρός μιλούσε Ελληνικά, δεν φαινόταν για ξένος που μιλάει ελληνικά.

Η αστυνομία έχει αρκετά στοιχεία από τις κάμερες και μάλλον σύντομα θα έχουμε την σύλληψη του νεαρού.

 Οι φωτογραφίες είναι του δημοσιογράφου Σάκη Βούτου 
 
 
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου