Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Η Google ενοποιεί την πολιτική προσωπικών δεδομένων για την πλειονότητα των υπηρεσιών της


Σύμφωνα με ανακοίνωση της Google η πολιτική προστασίας της ιδιωτικότητας και των προσωπικών δεδομένων αλλάζει και πλέον ενοποιείται κάτω από ενιαίες αρχές για όλα τα προϊόντα της εταιρείας.

H ανακοίνωση της εταιρείας αναφέρει:
"Ξεκινάμε την εφαρμογή μίας νέας κεντρικής πολιτικής προσωπικών δεδομένων η οποία θα καλύπτει την πλειονότητα των προϊόντων μας και θα εξηγεί ποιες πληροφορίες συλλέγουμε και πως τις χρησιμοποιούμε, με έναν πιο εύληπτο τρόπο.

Προηγουμένως διατηρούσαμε περισσότερες από 60 ξεχωριστές πολιτικές προσωπικών δεδομένων, οι οποίες πλέον ενοποιούνται σε μία κεντρική."

Μέχρι στιγμής ένας χρηστής έπρεπε να συναινέσει για την χρήση κάθε υπηρεσίας της Google ξεχωριστά, δηλώνοντας πως αποδέχεται τους όρους χρήσης της, ενώ τώρα η αποδοχή των όρων σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα θα καλύπτει όλες τις υπηρεσίες της εταιρείας. Αυτό σημαίνει πως αν κάποιος χρήστης ήθελε πριν να μην αποδεχτεί τους όρους των υπηρεσιών όπως το Picasa ή το Google+ μπορούσε να το κάνει, ενώ τώρα όχι.

Διαβάστε περισσότερα στην σελίδα της google, όταν κάνετε login θα μεταβείτε στην νέα σελίδα με της νέες πολιτικές προσωπικών δεδομένων.

Μήν αφήνετε τα προσωπικά σας δεδομένα απροστάτευτα, ενημερωθείτε τί ισχύει σε κάθε σελίδα που επισκέπτεστε!!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου