Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

ΚΑΛΙΤΕΧΝΙΚΑ ΝΕΑ ( EUROVISION)

Η λίστα των ονομάτων της φετινής Εurovision?

7 σχόλια
Η ΕΡΤ,ολοκλήρωσε τις επαφές με όλες τις δισκογραφικές εταιρείες,ζητώντας να αναλάβουν εξ' ολοκλήρου το κόστος της φετινής συμμετοχής στην Eurovision, που θα πραγματοποιηθεί τον Μάιο του 2012 στο Αζερμπαϊτζάν.Αρκετές ήταν οι δισκογραφικές που εκδήλωσαν  ενδιαφέρον  όμως,μόνο μία δέχτηκε να αναλάβει το κόστος. Έτσι, ο ελληνικός τελικός θα προκύψει από τη λίστα των καλλιτεχνών της συγκεκριμένης εταιρείας.(Universal).Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της "Πρωινής Μελέτης", η λίστα των υποψηφίων περιλαμβάνει τους:(με κόκκινο χρώμα τα φαβορί:)
Μιχάλη Χατζηγιάννη,Κώστα Μαρτάκη,Goin' Through,Γιώργος Σαμπάνης,Δήμος Αναστασιάδης,
Δέσποινα Ολυμπίου,Ηλίας Βρεττός,Professional Sinnerz,Κωνσταντίνος Αργυρός, Μέλισσες, Μαλού, Τσακαλάκος,Ελευθερία Ελευθερίου,Κατερίνα Στικούδη!

ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ?Κατ'αρχάς,η εκπομπή πήρε ΟΛΑ τα pop ονόματα της εταιρείας φτιάχνοντας μια υποθετική λίστα,γνωρίζοντας απλά ότι η

Αυτά είναι τα 3 υποψήφια τραγούδια για τη συμμετοχή της Κύπρου

0 σχόλια
Όπως γνωρίζουμε εκπρόσωπος της Κύπρου στο διαγωνισμό της Eurovision θα είναι η Ήβη Αδάμου. Η δεκαοκτάχρονη ερμηνεύτρια δέχτηκε μετά χαράς την πρόταση που της έγινε από το Ρ.Ι.Κ για να εκπροσωπήσει την ιδιαίτερη πατρίδα της στο μουσικό διαγωνισμό. Χθες Παρασκευή 6/1/2012 και ώρα 11:00 πμ τα τρία υποψήφια τραγούδια αναρτήθηκαν για ακρόαση αποκλειστικά από την επίσημη ιστοσελίδα του Ρ.Ι.Κ για την Eurovision. Πρόκειται για δυο pop-dance κομμάτια και για μια μπαλάντα. Οι δημιουργοί των τραγουδιών ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστοί. Όπως δείχνουν τα προγνωστικά το νικητήριο τραγούδι θα είναι το «La La Love».
Τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012, η ώρα 11.00πμ το Ρ.Ι.Κ διοργανώνει...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου