Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

ΦΟΥΛΑΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΙΛΑΝΟ!!

Ο πρόεδρος της Τουριστικής Επιτροπής κ. Ε. Κεκάτος (ΝΕΑ ΑΠΟ ΗΜΕΡΗΣΙΟ)

Φουλ για την BIT Mιλάνου η Tουριστική Eπιτροπή, με υποεπιτροπή Στρίντζη-Λευκαδίτη-Aτσάρου

Ο πρόεδρος της Τουριστικής Επιτροπής κ. Ε. Κεκάτος
Πραγματοποιήθηκε χθες η πρώτη συνεδρίαση για το 2012 της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου Κεφαλονιάς, στο Θέατρο “O Κέφαλος”, στο Αργοστόλι.
Η συνεδρίαση έγινε σε πάρα πολύ καλό κλίμα και με πλήρη απαρτία των μελών της.
Βασικό θέμα που απασχόλησε την Επιτροπή ήταν η προετοιμασία της εκπροσώπησης του Δήμου μας στη σημαντική έκθεση Παγκόσμιου Τουρισμού ΒΙΤ στο Μιλάνο, που θα γίνει από 16 έως 19 Φεβρουαρίου.

Για το σκοπό, ορίσθηκε χθες μία υποεπιτροπή προετοιμασίας, αποτελούμενη από τον αντιπρόεδρο κ. Μάκη Στρίντζη και τα μέλη κ.κ. Θόδωρο Παντούλια, Χρήστο Λευκαδίτη και Κατερίνα Ατσάρου, που θα διοργανώσουν την συμμετοχή μας με δικό μας περίπτερο στην έκθεση του Μιλάνου, στην οποία θα δοθεί ιδιαίτερο βάρος για τα καλύτερα αποτελέσματα.
Στο μεταξύ, στο αμέσως προσεχώς διάστημα, τα νησιά μας θα εκπροσωπηθούν μέσω ΕΤΙΝ και σε άλλες σημαντικές Εκθέσεις Τουρισμού, και χθες η Επιτροπή συζήτησε για την προβολή του Δήμου μας, μέσω του Περιπτέρου της ΕΤΙΝ.
Oι εκθέσεις αυτές είναι:
• Στην Τσεχία (9-12/2), Διεθνής Εκθεση Τουρισμού “Holiday Word 2012” στην Πράγα.
• Στο Βέλγιο (2-6/1), Διεθνής Εκθεση Τουρισμού “Salon de Vacances 2012” στις Βρυξέλλες.
• Στην Τουρκία (9-12/2), η 5η σε μέγεθος Διεθνής Εκθεση Τουρισμού, “EMITT 2012” στην Κωνσταντινούπολη.
• Στο Ισραήλ (14-15/2) Διεθνής Τουριστική Εκθεση “IMTN 2012” στο Τελ Αβίβ.
Χθες κατά την συνεδρίαση, ο κ. Μάκης Στρίντζης, ο οποίος συμμετείχε στην Τουριστική Εκθεση στην Oυτρέχτης Oλλανδίας ως επιχειρηματίας, επισήμανε στην Επιτροπή όλες τις αδυναμίες εκπροσώπησης του Δήμου μας από την ΕΤΙΝ και την ελλειματική μας παρουσία ως νησί στο Τουριστικό Περίπτερό της.
Επίσης, για τη συμμετοχή και εκπροσώπηση της Τουριστικής Ενωσης Ξενοδόχων στη μεγάλη Τουριστική Εκθεση της Βιέννης (12-15/1) ενημέρωσε ο πρόεδρος της Ενωσης και μέλος της Τουριστικής Επιτροπής κ. Σπύρος Γαλιατσάτος. Η εκπροσώπηση έγινε από γερμανόφωνους επιχειρηματίες, μέλη της Ενωσης Ξενοδόχων.
Κατά τη χθεσινή συνεδρίαση έγινε απολογισμός για τη μέχρι τώρα δράση και πορεία της Τουριστικής Επιτροπής, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στα πολύ καλά αποτελέσματα της συνεργασίας με τις χαμηλού κόστους αεροπορικές εταιρείες Ryanair και EasyJet, που σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία αναμένονται πολύ θετικά.
ΠΗΓΗ:  http://kefalonianmantata.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου