Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΩΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΔΗΚΕ

 Ποριότες και Τζανιώτες  μαζεύτηκαν  στην ώρα τους  σε Αναμονή  του Κύριου Κωσταντάκη και Σαββαόγλου για  συζήτηση  με θέμα  το  καρναβάλι  μας.


 Δεν  υπήρξε  μεγάλη συμμετοχή  ,λόγο του ότι μόνο μέσω διαδικτίου  έγινε η ενημέρωση  τελευταία  στιγμή!, Όμως  η  κουβέντα  ήταν πολύ  ενδιαφέρον!!  Ειπώθηκαν και πολλά ενημερωτικά  εκτός Καρναβαλιού (Γήπεδο,Φιλαρμονική ,πολιτιστικά κτλ.)!!!   Παρόντες ο Αγγελός Κωσταντάκης και Γιώργος Αποστολάτος.  Ο Αντιδήμαρχος κύριος Σαββαόγλου δεν μπόρεσε να παραβρεθεί,, είχε προηγηθεί και το Πρωινό περιστατικό ληστείας στην Αθήνα  του Δημάρχου  και ίσως 'επαιξε και ατό  ρόλο. Η κουβέντα  στο θέμα  Καρναβαλιού πολύ εποικοδομητική.
 Εφόσον ο κύριος Κωσταντάκης ενημερώθηκε  για  το μέχρι στιγμής  πρόγραμμά της καρναβαλικής  επιτροπής ,μας  ενημέρωσε για την βοήθεια που μπορεί να μας προσφέρει η νεοσύστατη ΚΕ.ΔΗ.ΚΕ  (ΑΠΌ 1 ΣΕΜΠΤΈΜΒΡΗ),, Και το σκεπτικό ότι θα βγεί πιθανό πρόγραμμα Κυριακή 19 /2  Πόρος,, Σάββατο καρναβάλι Αργοστόλι, και  Κυριακή Ληξούρι.  Θα κοιτάξει να ρθει και σε επαφή με Σκάλα  για να εντάξει  την Καθαρά Δευτέρα  εκεί.  !! 
 Στο  τραπέζι πέσανε πολλές ιδέες, και πολλά  θέματα,Τις επόμενες μέρες σε επαφές της ΚΕ.ΔΗ.ΚΕ και με καρναβαλική επιτροπή Ληξουρίου, και Αργοστολίου και φυσικά δική μας θα συνταχθεί και το πρόγραμμα προς ενημέρωση  σας..!!   ΚΑΛΑ ΜΑΣ  ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ!!!!!!!!!


 ΚΆΠΟΙΟΣ  ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ  ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ  ΤΗΝ  ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ!!!!!!!!! 
 ΕΝΩ  ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΛΑ  [ΠΟΖΑΡΟΥΝ!!,, (ΠΑΛΙ ΚΑΚΙΟΥΛΕΣ ΛΕΩ!,, )


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου