Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Αυξάνονται επισκέπτες και έσοδα - πολιτισμός

Πολύ ενδιαφέρον ... καταμεσής της κρίσης! Προσέξτε την καθολική αύξηση των επισκεπτών στους αρχαιολογικούς χώρους! Ομολογώ ότι θα ήθελα να μάθουμε περισσότερα στοιχεία για την επισκεψιμότητα κατά περιοχές της χώρας και να αποτιμήσουμε/κατανοήσουμε ως εργαζόμενοι στο ΥΠΠΟΤ και ως ΣΕΑ τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά Μουσείων, Αρχ/κών Χώρων, γεωγραφικής-τουριστικής θέσης τους, παροχής υπηρεσιών κ.λπ. σε σχέση με την αύξηση ή μείωση της επισκεψιμότητάς τους. Κρίμα που ενημερωνόμαστε μόνο από τον Τύπο κια ΟΧΙ υπηρεσιακά και αναλυτικά για αυτά τα στοιχεία!!!
www.tovima.gr
Αύξηση των επισκεπτών των μουσείων και των αρχαιολογικών χώρων παρουσιάσθηκε κατά τον μήνα Σεπτέμβριο του 2011σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του προηγούμενου χρόνου....
ΣΥΝΕΧΕΙΑ  ΣΧΟΛΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΩΡΓΙΑ  (Απότον  διάλογο στο FACEBOOK )
 Υπάρχουν σαφείς σκοπιμότητες και της Πολιτείας και των ΜΜΕ ηγια το τι και πως το παρουσιάζουν! Εμείς, όμως, χρειάζεται να αναλύουμε, προστατεύουμε και αναδεικνύουμε την προσφορά κια των μικρότερων χώρων! Το Μουσειάκι του Σταυρού Ιθάκης, ας πούμε, θα μπορούσε να αναβαθμιστεί και κυρίως να συναποτελεί μαζί με εκείνο του Αργοστολίου και τα ωραιότατα τοπία των νησιών Κεφαλληνίας και Ιθάκης χώρο προβεβλημένης επισκεψιμότητας για ντόπιους και επισκέπτες!!! Φοβούμαι πως η 'μνημονιακή πολιτική' προτίθεται να κρατήσει όρθια συγκεκριμένα Μουσεία και Αρχ/κούς Χώρους ... στο όνομα μιας ιδεολογίας αγοράς, την οποία έχουν ενστερνιστεί και αρχαιολόγοι!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου