Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Κεφαλλονίτικη … «γεύση»το σίριαλ με τη προφυλάκιση του ηγούμενου Εφραίμ

«Φώτη Θέλω να με αναλάβεις»

Ο ηγούμενος Εφραίμ ζήτησε από συμπατριώτη μας δικηγόρο να αναλάβει εκ νέου ως συνήγορος υπεράσπισης.

Νέα τροπή παίρνει το σίριαλ με τη προφυλάκιση του ηγούμενου Εφραίμ. Πολύς θόρυβος προκλήθηκε τις τελευταίες ημέρες εξαιτίας βουλεύματος του Συμβουλίου Εφετών, σύμφωνα με το οποίο ο Αρχιμανδρίτης Εφραίμ, Ηγούμενος της Μονής Βατοπεδίου, κρίθηκε προφυλακιστέος για υπόθεση ανταλλαγής ακινήτων μεταξύ του ελληνικού δημοσίου και της Μονής. Μάλιστα, σηκώθηκε τέτοιος θόρυβος, ώστε για λίγο ξεχάσαμε την οικονομική κρίση.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του e-kefalonia.net o ηγούμενος Εφραίμ ζήτησε εκ νέου για συνήγορο υπεράσπισης το συμπατριώτη μας δικηγόρο Φώτη Κρεμμύδα. Όπως είναι γνωστό ο Φώτης Κρεμμύδας ήταν και στην αρχή τη περιβόητης υπόθεσης δικηγόρος του ηγούμενου Εφραίμ, το 2008. Το καλοκαίρι όμως είχε διαφωνήσει με το χειρισμό κάποιων θεμάτων και αποχώρησε.
 Όμως πριν λίγες ημέρες και ενώ είχε πάρει άσχημη τροπή το θέμα, ο συμπατριώτης μας δικηγόρος δέχτηκε τηλέφωνο από τον ίδιο τον ηγούμενο ο οποίος του ζήτησε να αναλάβει εκ νέου την υπεράσπιση του. Μάλιστα φέρεται να του είπε… «Φώτη θέλω να αναλάβεις εκ νέου την υπόθεση μου». Τελικά, από το νέο έτος ο Φώτης Κρεμμύδας και το έμπειρο δικηγορικό του γραφείο ανέλαβαν όλη την υπεράσπιση.
Έτσι το περιβόητο σίριαλ παίρνει και Κεφαλλονίτικη … «γεύση» !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου