Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ!!!!!!!!

ΡΕΘΥΜΝΟ: Μια άγρια δολοφονία που δεν τη χωράει ανθρώπινος νους!



Ρέθυμνο: Μια άγρια δολοφονία που δεν τη χωράει ανθρώπινος νους

Μια άγρια δολοφονία που δεν τη χωράει ανθρώπινος νους...
Αδίστακτοι κακοποιοί βασάνισαν μέχρι θανάτου μια γριούλα, η οποία λίγο πριν αφήσει την τελευταία της πνοή βιάστηκε από τα ανθρωπόμορφα τέρατα που εισέβαλαν στο σπίτι της για να τη ληστέψουν.


Οι κάτοικοι του χωριού Σταυρωμένος στο Ρέθυμνο ακόμη δεν μπορούν να πιστέψουν το πρωτοφανές έγκλημα που διαπράχθηκε στην περιοχή τους. Θύμα, μια 74χρονη γυναίκα, η οποία βίωσε μαρτυρικές στιγμές, ενώ σύμφωνα με τον ιατροδικαστή που διενήργησε τη νεκροψία, ο θάνατός της οφείλεται σε ασφυξία. Το πιο φρικιαστικό όμως είναι ότι η γυναίκα πριν πεθάνει κακοποιήθηκε σεξουαλικά από τους δράστες.

Τη μακάβρια ανακάλυψη έκανε η εγγονή του θύματος, η οποία πήγε να δει αν είναι καλά η γιαγιά της, καθώς για μέρες δεν είχε επικοινωνήσει με την οικογένειά της. Το θέαμα που αντίκρισε μπαίνοντας στο σπίτι ήταν σοκαριστικό. Η γιαγιά της ήταν πεσμένη στο πάτωμα, φιμωμένη και δεμένη χειροπόδαρα, ενώ τριγύρω της υπήρχαν αναποδογυρισμένα συρτάρια και πεταμένα ρούχα.

Η άτυχη ηλικιωμένη λίγο πριν από τη δολοφονία της είχε επιστρέψει από το νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται με σοβαρά προβλήματα υγείας ο σύζυγός της. Οπως επιβεβαίωσε στην «Espresso» ο ιατροδικαστής που διενήργησε τη νεκροψία - νεκροτομή, Σταμάτης Μπελιβάνης, το θύμα έφερε ίχνη βίας στα έσω και έξω γεννητικά όργανα, ενώ ο θάνατός της οφείλεται σε ασφυξία, λόγω απόφραξης των αεροφόρων οδών.

«Της είχαν φράξει την ανώτερη αναπνευστική οδό με τεμάχια υφάσματος. Κατά τα άλλα, το θύμα έφερε εκχυμώσεις, εκδορές και αμυχές στο πρόσωπο, στο τριχωτό της κεφαλής και στα άνω και κάτω άκρα, ενώ νεκροτομικά βρήκαμε και πολλαπλά κατάγματα πλευρών» δήλωσε ο κ. Μπελιβάνης σημειώνοντας ότι από τον τρόπο δεσίματος των μηρών του θύματος και την κατάσταση που επικρατούσε στο εσωτερικό του σπιτιού είναι πιθανότερο το έγκλημα να τελέστηκε από περισσότερα του ενός άτομα.

Αφού ολοκλήρωσαν την αποτρόπαια πράξη τους, οι δράστες κατάφεραν να διαφύγουν με μικρό χρηματικό ποσό. Η αστυνομία έχει προχωρήσει σε προσαγωγές υπόπτων.

ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ  ΑΠΟ  24ωρο:

1 σχόλιο: