Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Νέα εποχή,, Το λιμάνι και οι καημοί του


Αργοστόλι   05-01-2012
                                   
                                                                                                                                                                  
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το λιμάνι και οι καημοί του
Μειωμένες εισπράξεις κατά 25%  είχε ο Δήμος Κεφαλλονιάς  το περασμένο καλοκαίρι από την λειτουργία του τουριστικού αγκυροβολίου      Αγ. Ευφημίας. Το καμάρι της Κεφαλονιάς-το αγκυροβόλιο- είναι εφοδιασμένο με άδεια και κανονισμό  λειτουργίας, έχει εγκαταστάσεις πυρόσβεσης και απορρύπανσης,   πρόγραμμα ηλεκτρονικής παρακολούθησης της κίνησης, που δεν λειτούργησε φέτος, καθώς επίσης έχει οργανωμένο σύστημα παροχής νερού και ρεύματος στα σκάφη.
Τα τέλη ελλιμενισμού ήταν ελάχιστα μειωμένα και μόνο για ειδική κατηγορία σκαφών, η δε κίνηση  ήταν όπως η περυσινή, αν όχι μεγαλύτερη.
Ο Δήμος, από τον οποίο ζητήσαμε εγγράφως σχετική ενημέρωση, μας απάντησε με το 46627/7-12-2011  έγγραφο  ότι οι εισπράξεις  ήταν      49.013,67 €, χωρίς να δίνει εξηγήσεις για τις μειωμένες  αυτές εισπράξεις.
Σημειώνεται ότι το αντίστοιχο περυσινό  διάστημα  οι εισπράξεις ήταν  65.261,67 €. Σημειώνεται επίσης  ότι το λιμάνι ήταν η μόνη τουριστική δραστηριότητα του Δήμου Κεφαλλονιάς, όπου δεν είχε οριστεί υπάλληλος  υπεύθυνος για την οικονομική κίνηση. Αυτό δεν σημαίνει ότι, οι όποιοι υπάλληλοι ασχολήθηκαν επικουρικά με τις εισπράξεις, έχουν οποιαδήποτε σκιά ευθύνης.
Αναμένουμε από το Δήμο Κεφαλλονιάς, δικαιολογημένα νομίζουμε, εκτιμήσεις για τη  λειτουργία του τουριστικού Αγκυροβολίου Αγ. Ευφημίας το έτος 2011.
Από το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου