Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Πολλοί μαθητές αφήνουν τα φροντιστήρια και μαθαίνουν μέσω ίντερνετ!

Λόγω κρίσης, όλο και περισσότερο κερδίζει έδαφος το ηλεκτρονικό φροντιστήριο
Όλο και περισσότεροι μαθητές αφήνουν τα κλασικά φροντιστήρια και ενισχύονται στα μαθήματά τους μέσω ίντερνετ!

Είναι ενδεικτικό ότι η ηλεκτρονική σελίδα του υπουργείου Παιδείας, www.study4exams.gr, η οποία παραδίδει στους μαθητές φροντιστηριακά μαθήματα για τις Πανελλαδικές
Εξετάσει, αγγίζει τις 600.000 επισκέψεις μέσα σε έναν χρόνο.

Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα, όπως και άλλες, που υπάρχουν, είναι ένα...

σημαντικό εργαλείο στη μάχη των μαθητών για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις. Το βασικό πλεονέκτημα του ψηφιακού βοηθήματος είναι ότι τα παιδιά μπορούν να το χρησιμοποιούν ανά πάσα στιγμή.
Ο φυσικός Αντώνης Παλόγος, τονίζει ότι το ηλεκτρονικό φροντιστήριο "σίγουρα βοηθά. Παρέχει υλικό στον οποιονδήποτε. Στον μαθητή που δεν θέλει ή δεν μπορεί να πάει στο φροντιστήριο. Στους μαθητές που μένουν σε απομακρυσμένες περιοχές, όπου δεν υπάρχουν φροντιστήρια.

Το ψηφιακό βοήθημα μπορεί να βοηθήσει τόσο τους τελειόφοιτους μαθητές όσο και τους καθηγητές που διδάσκουν το αντίστοιχο μάθημα. Βέβαια, δεν μπορεί να αντικαταστήσει το ζωντανό μάθημα.
Αλλά κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να βρει σε αυτό ό,τι χρειάζεται ένας υποψήφιος για την προετοιμασία του: θεωρία του μαθήματος, ερωτήσεις, ασκήσεις, προβλήματα, διαδραστικές εφαρμογές που διευκολύνουν την κατανόηση της θεωρίας, επαναληπτικά θέματα, καθώς και διαγωνίσματα.

Επιπλέον ο υποψήφιος μέσα από το υλικό αυτό μπορεί να αναπαραγάγει συνολικά το μάθημα στο σπίτι του, να οργανώσει τη μελέτη του με όποιον τρόπο επιθυμεί και να την προσαρμόσει στις δικές του ανάγκες".

www.katoci.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου