Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Μερικα ακόμη σχόλια από την χθεσινή συνάντηση

Ενα  από τα θέματα που τέθηκαν χθες  ήταν  το θέμα με τα όργανα της  φιλαρμονικής Πόρου  ,,που Οπως  θυμάστε μερικοί  είχα σχολιάσει  και πέρισυ.!

Δευτέρα, 20 Δεκεμβρίου 2010

ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΠΟΥ ΠΛΗΓΩΝΟΥΝ



Ετσι λοιπόν  όπως εξήγησε ο κύριος Κωσταντάκης,, καταγράφησαν τα όργανα και όσα γίνεται η επιδιόρθωση τους  την άρχισαν,, και στα λοιπά  θα σταλούν προς επισκευή.
Ο κύριος  Κώστας Μεγαδούκας   που έφερε το θέμα  ,,(Ταμίας  στον Πρόνησο ) ρώτησε στο αν θα υπάρχει η δυνατότητα να υπάρξει  δάσκαλος  ,και να ξεκινήσει πάλι  η φιλαρμονική στους Πρόννους, κάτι που  είδε  πολύ  θετικά ο κύριος Κωσταντάκης  και  θα  το  επιδιώξει  τουλάχιστον  για μετά  το καλοκαίρι.
Εξάλλου  επειδή  στις αρμοδιότητες  της  κοινωφελής επιχείρησης  του Δήμου συγκαταλέγεται ο αθλητισμός, Δημοτική Συγκοινωνία και Πολιτιστικά ειπώθηκαν πολλά και πάνω σε αυτά.
Ήδη  την υπόθεση Μαντολινάτας  ξεκινάει να την χρηματοδοτεί  η κοινωφελής επιχείρηση .
Στην ερώτηση πόσοι  σύλλογοι υπάρχουν στην περιοχή  , χάσαμε το μέτρημα!!!!!!!  θα κάνω μια  πρόχειρη αναφορά  ,και αν έχω ξεχάσει κάποιον  ,,ενημερώστε με!
ΞΕΚΙΝΑΜΕ  ΜΕ ΤΟΥΣ  ΕΝ  ΔΡΑΣΗ:
ΠΡΟΝΗΣΟΣ -  ΤΖΑΝΝΑΤΩΝ  - ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΩΜΑΤΙΩΝ - ΑΓΙΑΣ ΕΙΡΗΝΗΣ - ΠΑΣΤΡΑΣ - ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ-  ,  ΠΗΝΕΛΟΠΗ,  ΕΜΠΟΡΙΚΟΥΣ (ΠΟΡΟΥ-ΣΚΑΛΑΣ-ΚΑΤΕΛΕΙΟΥ) , ΑΛΙΕΥΤΙΚΟ, ΑΓΡΟΤΙΚΟ,  ΓΟΝΕΩΝ  (ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ-ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ-ΛΥΚΕΙΟΥ).
 ΑΘΛΗΤΙΚΑ  ΣΩΜΑΤΕΙΑ  ΗΡΑΚΛΗΣ  ΚΑΙ  ΠΡΟΝΝΟΙ
ΚΑΙ  ΤΟΥΣ  ΙΣΩΣ  ΕΝ ΑΔΡΑΝΕΙΑ   !
ΑΤΡΟΣ,    ΚΑΙ  ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ  ΤΕΛΙΚΑ  ΠΡΟΕΔΡΕΥΣΑ   ΚΑΙ   ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ     <ΟΙ  ΝΕΟΙ  ΚΕΦΑΛΛΗΝΕΣ!>>
(ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΝΕΩΝ ΠΟΥ ΕΣΒΗΣΕ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΝΩΡΙΣ,,!!   
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ  ΤΟΥ  ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟ ΠΟΡΟΤΡΟΠΑΙΟ  1995  (ΤΟΥΡΝΟΥΑ 3Χ3) ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΧΟΛΕΙΟΥ  ΜΕ 8 ΟΜΑΔΕΣ,!!  ΚΑΙ  ΤΗΝ    NTRINK  TEAM  ΟΣΟΙ  ΤΗΝ ΘΥΜΩΜΑΣΤΕ ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ  ΤΟΥ  ΓΗΠΕΔΟΥ!!!!!!! LOL


5 σχόλια:

  1. Καλησπέρα. Ευχαριστούμε για την ιστοσελίδα που έχεις κατασκευάσει και μας ενημερώνει για τα γεγονότα του χωριού μας κ όχι μόνο.
    Όσον αφορά στα όργανα της φιλαρμονικής είχες γραψει, ότι είναι περιουσία του συλλόγου κάτι το οποίο δεν ισχύει.Ο σύλλογος είχε ανάλαβει το ράψιμο των στολών ( που ήταν και απαράδεκτες) και τις οποίες τις ειχαμε πληρώσει.
    Καλό είναι να διασταυρώνονται κάποιες πληροφορίες πριν δημοσιευτούν.
    Καλή συνέχεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ,, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΞΑΛΟΥ,, ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΛΗΡΟΦΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΗ ΜΗΛΙΑΡΕΣΗ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΤΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΗΤΑΝ ΛΕΕΙ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ, ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΤΑ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΗΣΑΝ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ,.! ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΙΧΑΝ ΑΓΟΡΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ (ΜΕΤΑΞΑΣ),,! ΑΚΟΜΗ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΜΙΣΑ ΤΕΛΙΚΑ ΛΕΙΠΟΥΝ., ΟΤΙ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΜΑΘΕΙ !! ΓΡΑΦΩ.

      Διαγραφή
  2. Όταν ιδρύθηκε η φιλαρμονική το 1991 ή 1992 (δεν θυμάμαι ακριβώς) τα όργανα είχαν αγοραστεί άπό την κοινότητα επί προεδρίας Μάκη Μεταξά.
    Τα παιδιά δεν είχαν αγοράσει κανένα όργανο, εκτός από κανα-δυο που είχαν τα δικά τους.Επίσης , τα μέλη της φιλαρμονικής έπαιζαν στα κάλαντα για το σύλλογο, πράγμα απαράδεκτο..
    Τα όργανα κάποια στιγμή χάθηκαν γιατίκαι λίστα δεν είχαν γράψει και δεν ενδιαφέρθηκαν και κάποιοι τα πηραν στο σπίτι τους ( εις γνωση των υπευθύνων).
    Εγώ προσωπικά , είχα ένα σαξόφωνο τενόρο , το οποίο κ το επέστρεψα.
    Το θέμα είναι ότι , δυστυχώς , έχουν καταστρέψει τα πάντα.Ας ελπίσουμε ότι κάτι θα αλλάξει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΚΤΗ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ!!! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΝΕ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΕΝΑ ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΑΓΟΡΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ ΜΕΤΑΞΑ, ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΣΥΛΛΟΓΟΥ,, ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΘΗΚΑΝ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΗ!! ΨΑΧΝΟΥΝ ΛΕΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ!

      Διαγραφή
  3. Το θεμα ειναι να υπάρχει φιλαρμονική...τα άλλα βρίσκονται...Υπάρχει φοβερός χώρος (κοινότητα)
    , εδω υπάρχουν φιλαρμονικές επαγγελματικές και ψάχνουν αιθουσες για πρόβα, κάνουν πρόβες κ σε υπόγεια.Απλά καποια πράγματα όταν τα έχεις ,δεν τα εκτιμάς...
    Μακάρι κάτι να αλλάξει!
    Καληνύχτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή