Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΥΡΟΒΑΣΚΕΤ 87,, ΕΦΤΙΑΞΕ ΚΑΙ Η ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΗΣ «Dream Team»

Η πάλαι ποτέ «Dream Team» της Κεφαλονιάς

ΠΗΓΗ:  http://www.e-kefalonia.net
Η ομάδα όνειρο της δεκαετίας του 90’ που λάτρευε όλη η Κεφαλονιά!
Η ομάδα που έφερε το μπάσκετ στη Κεφαλονιά ήταν ο «Κεφαλληνιακός». Η εφηβική ομάδα του Κεφαλληνιακού την χρόνια 1994-95 λατρεύτηκε όσο καμία άλλη.. Οι χρυσοί έφηβοι της Θάλειας Αντωνάτου κατέκτησαν το πρωτάθλημα ΕΣΚΑ-Η (δηλ Αχαΐας Ηλείας συν Κεφαλονιάς κ Ζακύνθου). Τη χρονιά εκείνη οι νίκες ερχόντουσαν η μία μετά την άλλη, με αντιπάλους ομάδες όπως ο Απόλλωνας Πάτρας που χε παίχτες που αργότερα έπαιξαν Α1 εθνική κατηγορία αντρών, όπως ο Αργυρόπουλος κτλ.
Κατόρθωσε και πήρε το πρωτάθλημα και προκρίθηκε στις δώδεκα καλύτερες ομάδες της Ελλάδας.. Στο κλειστό μαζευόντουσαν 1500 άτομα και όλα αυτά χωρίς μία δραχμή, αφού τότε τα παιδιά έβαζαν από τη τσέπη τους ακόμη και για τις φανέλες.
Το e-kefalonia-net σας παρουσιάζει την θρυλική ομάδα με τους Σπυράγγελο Τζωρτζάτο, Χρήστο Καλογηράτο (Μαίτζο), Jerry Ψυχογιός, Ανδρέας Μπουγάς, Διονύσης Χριστοδουλάτος, ο θρυλικός Διονύσης Καλαφάτης, ο Κώστας Δαρδαμάνης, ο Δημήτρης Τιμοθεάτος (Γκάλης), ο Φώτης Ρετσίλας, ο Μάκης Μαρκάτος και ο Βενιαμίν Γιώργος Τασούλας. Τα περισσότερα παιδία πηγαιναν τότε στη Τρίτη Λυκείου αλλά είχαν … «ξεσηκώσει» ολόκληρο το νησί μας.
Για να μαθαίνουν οι νεότεροι και να θυμούνται οι παλιοί.
ΑΦΙΕΡΟΜΕΝΟ  ΤΟ  ΤΡΑΓΟΥΔΙ  ΤΩΝ  ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ  ΜΑΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου