Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου 2012


Η Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου 2012 πλησιάζει! Στις 7 Φεβρουαρίου 2012 θα εορταστεί για 9η συνεχή χρονιά η ημέρα αυτή. Το Πανευρωπαϊκό Δίκτυο Εθνικών Κέντρων Ενημέρωσης & Επαγρύπνησης INSAFE, ως διοργανωτής του εορτασμού σε παγκόσμιο επίπεδο, σας προσκαλεί να γιορτάσετε μαζί μας, με το σύνθημα «Ανακαλύψτε τον ψηφιακό κόσμο μαζί… με ασφάλεια!».
Η Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου 2012 πραγματοποιείται την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012. Ο εορτασμός της θα διεξαχθεί στο Υπουργείο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, στην αίθουσα «Ζακλίν ντε Ρομιγί», Α. Παπανδρέου 37, στο Μαρούσι. H εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά από το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο στη διεύθυνση http://iptv.sch.gr/live .

Στο πλαίσιο του εορτασμού της Ημέρας, εκτιμούμε ακόμη περισσότερο την ενεργό συμμετοχή της εκπαιδευτικής κοινότητας αλλά και την ατομική συνεισφορά, μέσω των δικτύων του καθενός, έτσι ώστε να κάνουμε την Ασφάλεια στο Διαδίκτυο συνείδηση σε όλο και περισσότερους εκπαιδευτικούς.

Παρακάτω θα βρείτε κείμενο το οποίο μπορείτε να μοιραστείτε με φίλους, γονείς και κυρίως συναδέλφους σας. Μοιραστείτε το όσο μπορείτε περισσότερο, εμπνεύστε όλους γύρω σας να αναλάβουν δράση και την ευθύνη που αναλογεί στον καθένα από εμάς για ένα τόσο σημαντικό θέμα όσο είναι η Ασφάλεια στο Διαδίκτυο.



Δευτέρα

Στάσου κι αναρωτήσου: θα επέτρεπες σε έναν 11χρονο να εγγραφεί στο Facebook;

Τρίτη

Κυβερνοεκφοβισμός (cyberBullying) – είτε στα Ελληνικά, είτε στα Αγγλικά, είναι λάθος!

Τετάρτη

Μάθε για τα πνευματικά δικαιώματα.

Πέμπτη

Μάθε για τις πιο πρόσφατες ερευνητικές μελέτες και εκθέσεις στο θέμα.

Παρασκευή

Ημέρα Προστασίας Δεδομένων (28/01/2012).



Facebook αναρτήσεις


Αντιγράψτε τα παρακάτω σε μία Facebook ανακοίνωσή σας!

Γίνε μέλος της ηλεκτρονικής κοινότητας ΑΣΦΆΛΕΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΊΚΤΥΟ, την οποία μπορείς να επισκεφτείς στη διεύθυνση http://blogs.sch.gr/groups/internet-safety/. Απλώς μπες μέσω της επιλογής «Σύνδεση» με τα στοιχεία σου στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο και πάτησε «Συμμετοχή στην ομάδα». Γίνε μέρος της 1ης σε αριθμό μελών ομάδας στο ΠΣΔ!

Έλα μαζί μας. Κάνε την ΑΣΦΆΛΕΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΊΚΤΥΟ μέρος της καθημερινής διαδικτυακής σου συνήθειας. Άλλωστε αφού αφιερώνεις χρόνο στο Facebook, μπορείς να αφιερώσεις και στην ασφάλεια, σωστά;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου