Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

ΠΑΣΟΚ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ 13!!!!!

papadreou_venizelos_vouli_thumb_medium380_0Mετατέθηκε για την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου, η συνεδρίαση του πολιτικού συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, που αρχικά ήταν προγραμματισμένο για την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου. Τη μετάθεση, ανακοίνωσε το γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, ενώ ενδέχεται η απουσία του Γ. Παπανδρέου στο εξωτερικό να έπαιξε ρόλο στην αλλαγή της ημερομηνίας.
Στην ατζέντα της συνεδρίασης, βρίσκεται και η απόφαση σύγκλησης του Εθνικού Συμβουλίου για το Σαββατοκύριακο, καθώς και η ημερήσια διάταξη.
Θέματα όπως ο εσωκομματικός διάλογος, η φυσιογνωμία του ΠΑΣΟΚ, οι πιθανές αλλαγές στην ηγεσία, είναι τα κορυφαία στις εσωκομματικές συζητήσεις και προβληματισμούς.


Ειδικά στο θέμα της ηγεσίας, αναμένεται να υπάρξει στη συνεδρίαση του πολιτικού συμβουλίου, η πλήρης αποσαφήνιση των προθέσεων του κ. Παπανδρέου, που έχει δηλώσει ότι δεν θα διεκδικήσει ούτε την πρωθυπουργία, ούτε την προεδρία του ΠΑΣΟΚ, αλλά ταυτόχρονα, υπήρξε δήλωση του εκπροσώπου Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Π. Μπεγλίτη, ότι είναι αναφαίρετο δικαίωμα του κ. Παπανδρέου να είναι και πάλι υποψήφιος.
Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
Επιμέλεια: Νάσος Μπράτσος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου